نظارت بر کیفیت مواد غذایی از مزرعه تا سفره
مدیر کل نظارت بر امور موادغذایی ، بهداشتی و ارایشی سازمان غذا ودارو در همایش کنترل کیفیت گندم در مرکز پژوهش های غلات شرکت بر کیفیت مواد غذایی از مزرعه تا سفره تاکید کرد.
مفید با اشاره به اینکه کیفیت پایین گندم سبب تولید آرد بی کیفیت می شود و نانوا را مجبور به استفاده از افزودنی هایی میکند که برای سلامت انسان زیان آور است گفت: ما می توانیم با تولید گندم های با کیفیت و استفاده گندم مرغوب در تولید آرد بر سلامت جامعه تاثیر گذار باشیم.
وی خاطر نشان کرد: ما معتقدیم که اقدامات خوبی در زمینهی تولید و تحویل گندم انجام شده اما باید با یک مهندسی مجدد ساختار واریته های گندم های با کیفیت مشخص شود، این گندم ها پس از خروج از چرخهی گندم مصارف انسانی برای مصارف دامی استفاده شود به جای آن گندم با کیفیت وارد شود.
تاریخ: چهارشنبه ١٩ دی ١٣٩٧ ساعت: ١١:٤٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|