تلاش شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 11 برای اشاعه فرهنگ تولید و مصرف نانهای سبوسدار در سطح استان
غلامعلی گنجعلی بیان کرد: ابتدا میزان سبوسگیری آرد در استان سیستان و بلوچستان 18 درصد بود که در حال حاضر با همکاری انجمن صنفی کارخانههای آرد استان و اتحادیه خبازان، آن را به 15 درصد رساندهایم و درصدد هستیم با کاهش سبوسگیری به 12 درصد، وضعیت تولید آرد و نان سبوسدار را در سطح استان به ایدهآل برسانیم.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 11 در گفتوگو با غلات نیوز با اشاره به اقدامات انجام شده از سوی شرکت غله استان سیستان و بلوچستان در راستای فرهنگسازی تولید و مصرف نانهای سبوسدار بیان کرد: از طریق نصب بنر در راستای کیفیت نان و فواید نانهای سبوسدار در واحدهای نانوایی، هماهنگی با اتحادیه نانوایان سنتی و سازمان فنی و حرفهای استان در جهت برگزاری دورههای آموزشی برای نانوایان و همچنین همکاری با آموزش و پرورش برای آموزش مدارس مقاطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان استان،
گامهایی در راستای اشاعه فرهنگ تولید و مصرف نانهای سبوسدار در استان برداشتهایم.
گنجعلی با اشاره به اینکه در نظر داریم در آینده با همکاری شهرداری از طریق نصب بیلبورد در معابر عمومی و اتوبوسهای شرکت واحد در زمینه فرهنگسازی نان ورود کنیم، گفت: در کنار همه فاکتورهای تاثیرگذار در ایجاد کیفیت نان از جمله کیفیت آرد، فرایند پخت نان و مهارت نانوا، نان خوب نانی تلقی میشود که دارای سبوس و حاوی درصد بالایی از فیبر باشد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 11 در خاتمه با اشاره به تنوع بالای تولید نان در استان سیستان و بلوچستان گفت: نوع نانی که در این استان تولید میشود، خاص بوده و در هیچ نقطه کشور تولید نمیشود. خوشبختانه از کیفیت مرغوبی برخورداریم و دورریز نان بسیار کم است.
تاریخ: سه شنبه ١٣ آذر ١٣٩٧ ساعت: ١٠:١١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|