آموزش تولید نان ارگانیک طبق استانداردهای اروپایی
اختصاصی/مدیرعامل شرکت جوین نان پاسارگارد (حامیرو نان) بیان کرد: شرکت جوین نان پاسارگارد زیرمجموعه شرکت سوئدی است که حدود یک سال است به طور مستقیم در ایران شروع به فعالیت کرده و زمینه فعالیت شرکت، آموزش در راستای تولید صحیح نان ارگانیک و دارای خمیرترش است.
وی در ادامه با اشاره به نقش 60 الی 70 درصدی آموزش در کیفیت نان خاطرنشان کرد: ما مطابق با استانداردهای اروپایی، نانوایان را تحت آموزش قرار میدهیم و اساتید از کشورهای سوئد، آلمان و ایتالیا هستند.
مدیرعامل شرکت جوین نان پاسارگاد در ادامه اظهارکرد: در کشورهای اروپایی از نانوایان به عنوان کسانی یاد میشود که تحصیلکرده و متخصص هستند اما متاسفانه در ایران، نانوایان ما به هیچ عنوان سواد علمی ندارند و به صورت تجربی فن پخت نان را فراگرفتهاند و کار میکنند.
مهدیزاده افزود: با توجه به ضعف آموزشی که در صنف نانوایان ایران وجود دارد، احساس نیاز کردیم که به این صنعت ورود کنیم و سطح آموزش نانوایان را به منزله افزایش سطح کیفیت نان در کشور بالا ببریم.
تاریخ: شنبه ٣١ شهريور ١٣٩٧ ساعت: ١٢:٢٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|