مدیرعامل گروه صنعتی فریمان:
ضعف کیفی نان در کشور به عدم مهارت نانوایان برمیگردد
اختصاصی/ مجتبی صادقبیان با بیان اینکه ضعف کیفی نان در کشور به عدم مهارت نانوایان برمیگردد، گفت: نقش کیفیت آرد، مهارت نانوا و عملآوری صحیح خمیر در ارتقاء و یا کاهش کیفیت نان بسیار پررنگتر از دستگاه خواهد بود و در واقع دستگاه، سهم اندکی در کیفیت محصول تولیدی دارد.
مدیرعامل گروه صنعتی فریمان (تولیدکننده فرهای پخت نان و شیرینی) در گفتوگو با غلات نیوز ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: قدیمالایام استفاده از جوش شیرین و مواد شیمیایی در صنف نانوایان مرسوم نبود و خمیر نان را به صورت طبیعی به عمل میآوردند اما متأسفانه نانوایان امروزی این مسأله را رعایت نمیکنند و به دنبال راه میانبر و بدون زحمت برای تهیه خمیر و پخت نان هستند.
صادقبیان با اشاره به اینکه نانوا نقش اصلی را در کیفیت نان ایفا میکند، اظهار کرد: متأسفانه استفاده از جوش شیرین و سایر مواد شیمیایی برای عملآوری سریع خمیر میان نانوایان بسیار رواج یافته است و این مسأله منجر شده از کیفیت نان کاسته شود.
تاریخ: يکشنبه ١٧ دی ١٣٩٦ ساعت: ١٣:٥٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|