اعمال سلیقههای شخصی در مدیریت آرد و نان ممنوع!
اختصاصی/ در جهت پیشبرد اهداف و چشماندازهای هر صنفی، لازم است اعضای صنف و دستگاههای مسئول و مربوطه در قالب نشستهای هماندیشی به تبادل نظر با یکدیگر پرداخته و دغدغهها و دیدگاههای خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
بعضا شنیده میشود در جلسات برخی مدیران بر حسب نظرات شخصی و اختلاف با اعضای جلسه، از حضور در جلسه خودداری میکنند یا برخی مدیران در ابلاغیهها و مصوبهها، سلیقههای شخصیشان را اعمال مینمایند!
حال سوال ما از مدیران این است که به چه میزان با اعضای صنفشان تبادل نظر دارند؟! آیا در جلسات و تصمیمگیریها از تجربیات اعضای صنف استفاده میشود؟!
بررسی نقاط ضعف و قوت یک صنعت و رفع دغدغهها وکمبودها و ارائه راهکارهای اساسی و چارهساز در جهت توسعه و تعالی صنعت، فقط در صورتی تحقق مییابد که میان اعضای صنف تبادل نظر و هماندیشی به صورت مستمر باشد، مسألهای که متاسفانه در صنعت بدون متولی نان کمتر اتفاق میافتد.
بر این اساس پیشنهاد میشود مدیران، برگزاری جلسات هماندیشی با اعضای صنف را در جهت بررسی مشکلات و دغدغهها و رفع بحرانها، در دستور کار قرار دهند و تجربیات افراد پیشکسوت صنف را در جهت رفع نقاط ضعف به کار گیرند.
تاریخ: سه شنبه ١١ خرداد ١٤٠٠ ساعت: ٠٩:٠٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|