صفهای نانوایی، ناقل خاموش کرونا!
اختصاصی/ از اواخر سال گذشته بود که کشور درگیر همهگیری ویروس کرونا شد. ویروسی خطرناک که بسیاری از صنوف و مشاغل را درگیر خود کرد و حتی به تعطیلی کشاند. اما صنف نانوایان، صنفی که تعطیلی نمیپذیرد و همواره باید به واسطه تامین قوت غالب جامعه در همه شرایط پای کار باشد، در معرض خطر این ویروس خطرناک قرار داشته و دارد لذا نانواییها به واسطه آسیبپذیرترین شغل بودن، در روزهای کرونایی باید رعایت پروتکلهای بهداشتی را برای حفظ سلامت خود و مشتریانشان جدی بگیرند.
لذا باتوجه به ماهیت واحدهای صنفی نانوایی و ارتباطی که روزانه بین مردم و نانوایان در حجم انبوه ایجاد میشود، ضروری است تا رعایت پروتکلهای بهداشتی و نظارت بر رعایت آن در واحدهای صنفی بسیار حائز اهمیت شمرده شود.
از این رو این مسأله نیازمند صدور یک مصوبه در راستای رعایت اجباری پروتکلهای بهداشتی در واحدهای نانوایی است (البته این به معنای تحمیل قوانین اجباری به نانوایان نیست و با هدف حفظ سلامتی نانوایان زحمتکش و همچنین جلوگیری از شیوع کرونا در کشور پیشنهاد میشود).
همزمان با شیوع کرونا در کشور، کم و بیش از سوی برخی ارگانها رعایت فاصله اجتماعی در صفهای نانواییها و همچنین گرم کردن مجدد نان پس از خرید و هنگام مصرف، به مردم تذکر داده شده اما ضروری است این مسأله به صورت یک قانون به منظور مقابله با شیوع این ویروس هنگام خرید نان از واحدهای نانوایی از سوی ارگان متولی وزارت بهداشت، تصویب و ابلاغ شود و در واحدهای نانوایی در معرض دید مشتریان نصب گردد.
قطع به یقین مشخص نیست تا چه زمانی درگیر ویروس کرونا خواهیم بود از این رو لازم است در هر شرایطی رعایت پروتکلهای بهداشتی جدی گرفته شود تا همه دست در دست هم، از شیوع این ویروس در کشورمان جلوگیری کنیم.
تاریخ: چهارشنبه ٢٢ مرداد ١٣٩٩ ساعت: ١١:٣٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|