کاهش ضایعات نان با اجرای طرح بهینهسازی نانهای سنتی در پالایشگاه اصفهان
محمدرضا خواجه گفت: با اجرای طرح بهینهسازی نانهای سنتی، مقدار ضایعات نان در پالایشگاه اصفهان از هزار و 100 کیلو به 100 کیلو تقلیل یافته است.
مدیر باشگاه هواداران نان کامل و متخصص نانهای سنتی در گفتوگو با غلات نیوز از همکاری پالایشگاه استان اصفهان و باشگاه هواداران نان کامل در راستای تغییر الگوی مصرف نان در بخش رستوران این پالایشگاه خبر داد.
وی بیان کرد: از ابتدای دی ماه سال گذشته باتوجه به تغییرات و تحول بزرگی که در فرایند پخت نان و آرد مصرفی این مجموعه صورت گرفت، ضایعات سهماهه نان که قبل از اجرای طرح بهینهسازی نانهای سنتی حدودا هزار و 100 کیلو بود، درحال حاضر به 100 کیلو کاهش یافته است.
خواجه گفت: این اقدام، رویداد بزرگ و مهم در حوزه نانهای سنتی کشور به شمار میآید زیرا میتواند الگویی برای سایر مراکز و نهادها و ارگانهای کشور از جمله دانشگاهها، نهادهای نظامی، پادگانها و بیمارستانها و نیز مراکز مصرفکننده عمده نان قرار گیرد.
کارشناس وزارت بهداشت در خاتمه با تاکید بر اینکه اجرای طرح بهینهسازی نانهای سنتی در کشور در راستای تحقق فرمایشهای مقام معظم رهبری در حوزه حذف ضایعات نان است، به ویژگیهای این طرح اشاره نمود و گفت: حذف آرد سفید، افزایش زمان پخت، افزایش زمان تخمیر و حذف جوش شیرین از مهمترین مزایای اجرای طرح بهینهسازی نانهای سنتی در کشور است.
تاریخ: شنبه ١ تير ١٣٩٨ ساعت: ١٣:٥٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|