سورنا ستاری مطرح کرد:
نقش تاثیرگذار شرکتهای دانشبنیان در تحول صنعت غذا/ ضرورت تحول صنعت نان به کمک نوآوریها
اختصاصی/ معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در آیین افتتاحیه مرکز نوآوری صنعت غذا با اشاره به نقش شرکتهای دانشبنیان در توسعه صنعت نان، تاکید کرد: این شرکتها نقش تاثیرگذاری در تحول این صنعت دارند. ما یکی از کشورهای پرمصرف در حوزه نان هستیم و این صنعت باید با کمک نوآوریها متحول شود.
وی افزود: مرکز نوآوری صنعت غذا کمک میکند تا نوآوریها به کارخانههای بزرگ تزریق شده و استارتآپها و جوانان خلاق به این حوزه ورود کنند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به شکلگیری کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان اشاره کرد و گفت: یکی از بزرگترین مشکلات این زنجیره، تفاوت قیمت ارز و یارانهای است که به این سیستم وارد شده و نوآوریها را کاهش داده است. ساختار کلی صنعت نان کشور، سنتی و نیازمند تغییر است و در حال حاضر شرکتهای خصوصی زیادی در حوزه نان ایجاد شدهاند.
همچنین پیمان صالحی، معاون نوآوری و تجاریسازی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری با اشاره به تلاشهای مرحوم محمود شیخ زینالدین، معاون وقت نوآوری و تجاریسازی معاونت علمی و فناوری برای ایجاد پایههای اولیه شکلگیری این مرکز، گفت: شکلگیری این نوع از مراکز به نوعی فصلالخطاب حوزه تابآوری صنایع در وضعیت فعلی کشور است.
وی افزود: ما در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به دنبال شناسایی زنجیرههای علم و فناوری هستیم و زنجیره غذا و فناوریهای این حوزه هم یکی از اولویتهای معاونت علمی است.
صالحی ادامه داد: از نظر ما نوآوری یعنی تبدیل ایده به محصول و تجاریسازی و به بازار رساندن آن. در همین راستا هم در تلاشیم تا در مرحله بعدی، زیرساختهای توسعه را برای گسترش مرکز نوآوری اجرایی کنیم.
وی اضافه کرد: با بازسازی اماکن فرسوده، بیش از یک میلیون متر مربع به نظام نوآوری کشور اضافه شده است. این مراکز و فضاهای قدیمی در دل شهرها و با نمادهای کهن خود بازسازی میشوند تا روند توسعه نوآوری کشور را شتاب دهند و این مرکز نیز در سیلویی با مساحت ۱۲۰۰ مترمربع و با قدمت 80 سال ایجاد شده است.
تاریخ: دوشنبه ١ دی ١٣٩٩ ساعت: ١٣:٢٤
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|