مدیرعامل کارخانه آرد اهواز:
بیش از یک سال است که سفارش تولید آرد سمولینا نگرفتهایم
اختصاصی/ حسین شمالزاده گفت: بیش از یک سال است که سفارش تولید آرد سمولینا نگرفتهایم. استفاده از آرد نول در تولید ماکارونی ارزانتر تمام میشود و به دلیل همین اختلاف قیمت استقبال از آرد سمولینا بسیار کم است و شرکتهای ماکارونی تمایلی به استفاده از آن ندارند.
شمالزاده اظهار کرد: آرد ماکارونی باید گلوتن قوی داشته باشد تا به محصول تولید شده خاصیت چسبندگی ندهد. این قابلیت در آرد سمولینا وجود دارد اما در آرد سفید نیست و گلوتن باید به صورت جداگانه به آن اضافه شود ضمن اینکه رنگ آرد سمولینا به صورت طبیعی مایل به زرد است اما در تولید ماکارونی با آرد سفید باید از مادهای به نام بتاکاروتن استفاده گردد.
تاریخ: دوشنبه ١١ ارديبهشت ١٣٩٦ ساعت: ١٥:٢٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|