رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران:
آرد کامل باید مشمول همه نان های سنتی شود نه فقط سنگک / در جلسات و همایش های آرد ونان کامل، نانوایان هیچ جایگاهی ندارند!
اختصاصی/ محمد سلیمانی با بیان اینکه پیش نیاز طرح آرد ونان کامل، آگاه سازی مردمی و فرهنگ سازی مناسب است، تصریح کرد: اگر سبوس مفید است تنها نباید در نان سنگک باشد بلکه همه نان ها باید با آرد کامل تولید شوند تا فضای رقابتی منفی میان نانوایان سنتی ایجاد نگردد.
سلیمانی در ادامه با تاکید بر اینکه اولین شرط اجرای طرح آرد ونان کامل، کیفیت مناسب آرد است، گفت: نانوایان برای تولید نان کامل نیاز به آرد با کیفیت مناسب دارند و برای تحقق این امر باید گندم ایده آل در اختیار آسیابانان قرار گیرد.
رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران خاطرنشان کرد: متاسفانه در جلسات مربوط به تعیین استاندارد آرد کامل، یک سری مولفه ها تعریف و به نانوایان تکلیف می کنند و در این جلسه ها اصلا از ما دعوت نمی شود! این در صورتی است که ما اصلی ترین نقش را در تولید نان کامل داریم و دستوراتی که به صورت کتبی برای ما ارسال می کنند نمی پذیریم و زمانی که آرد کامل به دست ما برسد و قابلیت پخت داشته باشد، دستورات و قوانین تعیین شده قابل تایید خواهد بود.
سلیمانی گفت: طبق آنچه که در همایش ملی آرد کامل نان سالم مطرح شد نانوایی ها باید اختصاصا فضایی را به انجام پروسه تخمیر آرد کامل اختصاص دهند این درحالی است که در درگاه ملی، فضای استاندارد برای یک واحد نانوایی 35 متر درنظر گرفته شده است و در چنین متراژی تخصیص یک فضای مناسب برای تخمیر عملا امکان پذیر نیست.
تاریخ: سه شنبه ٢٢ اسفند ١٤٠٢ ساعت: ١٠:٣٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|