تلاش انستیتو تحقیقات تغذیهای کشور برای معرفی افزودنیهای طبیعی به نانوایان
اختصاصی/ رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور گفت: تلاش انستیتو تحقیقات تغذیهای کشور، معرفی افزودنیهای طبیعی و بدون عوارض جانبی جایگزین مواد شیمیایی به نانوایان است.
وی با اشاره به اقدامات مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور در راستای ارتقاء کیفیت نان اظهار کرد: حذف برخی افزودنیهای غیرمجاز و جایگزینی ترکیبات طبیعی بدون عوارض، افزایش محتوای تغذیهای نان با استفاده از ترکیبات غذایی طبیعی و آرد کامل و همچنین غنیسازی نان با عناصر و اجزای طبیعی، از این قبیل اقدامات است.
رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با بیان اینکه غنیسازی آرد با ویتامینD سالها است در وزارت بهداشت مطرح میشود و انستیتو تحقیقات تغذیهای کشور همسو با وزارت بهداشت در این زمینه اقدامات تحقیقاتی انجام داده است، تصریح کرد: خوشبختانه به استناد آمار، مصرف جوش شیرین و نمک در واحدهای صنفی نان سنتی بسیار کاهش یافته البته ممکن است در برخی فصول سال، نانوایان به علت رفع مشکلات احتمالی و بهبود کیفیت آرد به مصرف جوش شیرین روی بیاورند (با توجه به افزایش نرخ خمیرمایه، طبیعتا اگر دسترسی به خمیرمایه محدود شود، ممکن است نانوایان مجددا به مصرف جوش شیرین روی بیاورند که البته آمار دقیق باید از سوی مراجع نظارتی اعلام شود).
دکتر مفید ادامه داد: مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیهای کشور در حال بررسی به منظور جایگزینی افزودنیهای طبیعی است و در تلاش هستیم با برخی افزودنیهای طبیعی، ارتقاء کیفیت نان را داشته باشیم.
رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور در ادامه اظهار کرد: با تعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، برنامههایی در راستای برگزاری کارگاههای آموزشی برای فعالان زنجیره آرد و نان در جهت ارتقاء کیفیت نان خواهیم داشت.
تاریخ: دوشنبه ٢٠ مرداد ١٣٩٩ ساعت: ١٤:٣١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|