معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت عنوان کرد:
اصول فاصله گذاری اجتماعی در نانواییها
وی در ادامه صحبتهایش در پاسخ به سوالی درباره واحدهای صنفی پرمخاطب نظیر نانواییها و تامین ماسک و تجهیزات لازم برای نانواییها گفت: تمام اصول فاصله گذاری اجتماعی، رعایت مسائل بهداشتی است که البته این مسائل از قدیم هم باید انجام میشد. مشکل عمده در شیوع بیماری کرونا، عدم رعایت مسائل بهداشت فردی و بهداشت مرتبط با عوامل محیطی است.
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: نانواییها ملزم به گذاشتن میزی شدهاند که هیچ کس در واحد نانوایی وارد نشود. همچنین تشویق و ترغیب مردم به این موضوع است که اگر صفی وجود داشت، افراد با فاصله بایستند. فردی که طبخ نان را انجام میدهد و پای تنور میایستد نیازی به دستکش و ماسک ندارد اما کسی که نان را تحویل میدهد باید ماسک و دستکش داشته باشد. برای گندزدایی محل نانوایی نیز میتوان از گندزداهای الکلی یا آب ژاول 5 درصد استفاده کرد. در خصوص نانواییهای بربری و سنگک هم تایید شده این نانواییها میزی که در خیابان میگذاشتند را نیز باید حذف کنند.
وی در خصوص سالم بودن خریدهای اینترنتی از نظر آلودگی به ویروس کرونا، گفت: در این راستا تعاملاتی را با بخش الکترونیک وزارت صمت داشتیم. این مباحث را قبل از بحث کرونا داشتهایم. در ضوابط اعلام شده، وزارت صمت متعهد شده و به ادارات نیز اعلام کرد که تمام کسانی که در فضای الکترونیکی و مجازی میخواهند کار کنند باید پروانه داشته باشند. عرضه خانگی و زیرزمینی ممنوع است. بنابراین چه فروش حضوری و چه الکترونیکی واحدهای بدون پروانه ممنوع خواهد بود.
مهندس فرهادی در پایان با اشاره به تدوین بیش از 80 راهنما در خصوص مشاغل و مراکز مختلف، گفت: اخیرا مباحثی در خصوص بازگشایی سینماها و مراکز فرهنگی مطرح شده و به اشتباه تصور شده بود که این آیین نامه برای بازگشایی سینماها در موعد تعیین شده یعنی 30 فروردین ماه است اما تدوین دستورالعمل ها، به معنی بازگشایی شغل یا مرکز خاصی نیست.
تاریخ: شنبه ٢٣ فروردين ١٣٩٩ ساعت: ١٤:١١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|