کیفیت نان سنتی در دیماه افزایش یافت
متوسط کیفیت انواع نان سنتی سنگک، بربری، تافتون و لواش در دی ماه سالجاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته 1.4 افزایش داشت.
متوسط نمرهی کیفیت در دیماه سال 1397، 84 درصد ثبت شده بود که ارزیابی اخیر کیفیت انواع نان در دیماه نمره 85.4 و افزایش حدود 1.4 درصدی را نشان میدهد.
در این ارزیابی نان سنگک نمرهی کیفیت 85.2، بربری 85.6، تافتون 85.3 و لواش 84.7 را داشته است.
کل نمونههای نان مورد ارزیابی در دیماه 1389، 788 عدد است که شامل: 127 نان سنگک، 175 بربری، 213 تافتون و 273 لواش تولیدی سراسر کشور در دیماه مطابق استاندارد 2628 نانهای سنتی انتخاب و براساس آزمون استاندارد 2628 نانهای سنتی آزمایش شده است.
بر اساس گزارش مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران، در هر ماه پس از انتخاب نمونه نانهای سنتی (چهارگانه) از سراسر کشور (در استانها) نسبت به سنجش کیفیت اقدام و نتایج در قالب گزارش، بهمنظور ارتقای کیفیت این نانها منتشر میشود.
تاریخ: دوشنبه ١٩ اسفند ١٣٩٨ ساعت: ١٠:٥٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|