خواجه در گفتوگو با غلات نیوز:
60 درصد از گندمهای ایران کیفیت مطلوب ندارند/ نانوا باید با هنر خود آرد ضعیف را تبدیل به نان کند
اختصاصی/ نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات استان اصفهان گفت: کیفیت نان، تابع آرد و کیفیت آرد تابع گندمهای توزیعی در استانها است. 60 درصد از گندمهای ایران، کیفیت مطلوبی ندارند و نانوا باید با هنر خود و استفاده از نمک،آردهای ضعیف و خمیرهای ناچسب را به نانی دلچسب تبدیل نماید.
وی ادامه داد: متأسفانه این مسأله امری اجتنابناپذیر است و کاری از مسئولین ساخته نیست.
خواجه افزود: در مدیریتهای قبلی اداره کل غله استان اصفهان،وقتی این سؤال را مطرح میکردیم که چرا از استانهای گلستان و خوزستان گندم به اصفهان نمیآورید، پاسخ این بود که هزینه حمل و نقل گندم بار مالی دارد و در اداره غله منظور نشده است.
این متخصص نانهای سنتی گفت: متأسفانه در برخی مواقع، استانهای تولیدکننده گندم مرغوب تا زمانی که نیاز خود را رفع کنند، به استانهای دیگر گندم نمیفرستند.
تاریخ: شنبه ٢١ دی ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٥١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|