در گفتوگو با غلات نیوز مطرح شد؛
فروش کیلویی نان میتواند زمینهساز تخلف باشد
اختصاصی/ نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات استان اصفهان با انتقاد از فروش کیلویی نان گفت: واحد نان قرص است و در فروش نان باید چانه مبنا قرار گیرد. اگر قرار باشد نانوا به صورت کیلویی نان را بفروشد میتواند با خمیر درآوردن نان از تنور وزن چانه را جبران نماید.
محمدرضا خواجه در گفتوگو با غلات نیوز عنوان کرد: طبق مصوبه کارگروه گندم، آرد و نان استان اصفهان وزن چانه 200 گرمی نان باید تبدیل به 160 گرم باشد.
این در حالی است که وقتی زمان پخت نان به دو دقیقه برسد (متأسفانه این اتفاق را در حال حاضر در برخی از نانواییها شاهد هستیم) وزن نان به 130 تا 140 گرم خواهد رسید.
وی ادامه داد: در واقع دلیل سقوط وزن نان این است که نانوایان اصفهان شعله را از مستقیم به غیرمستقیم تبدیل کردهاند تا تابش شعله را از نان حذف کرده باشند و نیز با افزایش زمان پخت نشاسته فرصت ژلاتیناسیون پیدا کند. از همه مهمتر با این روش با افزایش قطر نان مانع نابودی ویتامینها و املاح نان شدهایم.
نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان اظهار کرد: کارگروه گندم، آرد و نان استان عدد 160 گرم را برای چانه نان در نظر گرفته است و این عدد کارشناسی شده نیست و این اتفاق باعث اختلال در فرایند استانداردسازی کیفیت نان خواهد شد.
تاریخ: يکشنبه ١٥ دی ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:١٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|