صفحه اصلی > نان > نان 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 فرهنگ سازی راه کار ارتقاع سلامت در حوزه بزرگ محصولات تخمیری است

  نانوایان مجاز به استفاده از افزودنی های غیر مجاز نظیر جوش شیرین و بلانکیت نیستند

  مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان در گفتگو با اصحاب رسانه گفت: در شورای عالی سلامت در صد نمک نان از 8/1 به 1 درصد کاهش یافته و می بایست نانوایان مطابق استانداردهای ارائه شده اقدام به تهیه خمیر و پخت نان نماید.

            

به گزارش  غلات نیوز از روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان:خدارحم امیری زاده با بیان اینکه نانوایان هرگز مجاز به اضافه نمودن افزودنی های غیر مجاز نظیر جوش شیرین و بلانکیت به خمیر نان نیستند بیان داشت: اداره کل غله با در اختیار داشتن آزمایشگاهی مجهز علاوه بر سنجش آرد تولید شده در کارخانجات آرد  به صورت پایش میدانی و یا ارسال نمونه نان های تولید شده در نانوایی ها اقدام به  آزمایش موارد یاد شده می نماید که در صورت مشاهده موارد غیر مجاز بطور حتم با نانواهای خاطی برخورد مناسب صورت می گیرد.
وی افزود: استانداردهایی که برای سلامت نان تعریف شده است مختص استان خوزستان نیست و تمام نانوایان سراسر کشور می بایست بر اساس همین استاندارد هااقدام به تهیه نان مورد نیاز مردم نمایند.
امیری زاده تصریح کرد :  گندم در یک پروسه تقریبا طولانی از چرخه تولید، برداشت، ذخیره سازی و آرد سازی؛ قابلیت مصرف برای هموطنان را پیدا می کند بنابراین تحت هیچ شرایطی نبایستی اجازه دهیم تا برخی  نانوایان با افزودن مواد ناخالص و غیر مجاز سلامت مردم را به خطر بیندازند و نتیجه زحمت و تلاش تمام دست اندرکاران این چرخه بزرگ و مهم دچار خلل گردد.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان اظهار داشت: امنیت غذایی و بهبود کیفیت مواد غذایی دغدغه همه مسئولین این حوزه است وی ادامه داد: مطابق نتایج بدست آمده در آزمایشگاه های معتبر کشور از هر 12گرم نمکی که روزانه به بدن هر فرد می رسد 5 گرم آن از طریق نان است  در صورتی که تنها مقدار کمی از طریق مصرف محصولات غذایی  جذب بدن می شود و مابقی  باعث اختلال در سلامت بدن خواهد شد.     
امیری زاده افزود: در چنین شرایطی برای کاهش مصرف نمک در بین اقشار مردم و عدم استفاده نانوایان می بایست بر رشد و فرهنگ سازی مردم توجه ویژه نمود که در همین راستا  مدیریت و نظارت بر زنجیره گندم، آرد و نان نیز برای کسب نتایج مطلوب کاملا مهم و ضروری ارزیابی می شود.

 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ١٣ آذر ١٣٩٨        ساعت:     ١٢:١١

 


خروج




آسیابانان ایرانی پشت چراغ قرمز قوانین دولتی صادرات آرد!

کشور ایران بیش از 300 کارخانه آردسازی با تکنولوژی روز دنیا دارد. متأسفانه در سال‌های اخیر به دلیل صدور مجوزهای بی‌رویه و غیرکارشناسانه، بیش از 20 میلیون تن ظرفیت مازاد آسیابانی در کشور ایجاد شده در حالی که هم‌اکنون فقط از نیمی از این ظرفیت استفاده می‌شود.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۹/۰۶/۲۹
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۴,۲۶۷ up
chf فرانک سويس ۴۶,۰۸۲ up
sek کرون سوئد ۴,۷۹۵ up
nok کرون نروژ ۴,۶۲۰ up
dkk کرون دانمارک ۶,۶۸۵ up
inr روپيه هند ۵۷۱ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۷,۴۳۲ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۵,۲۷۱ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۴۰,۱۶۷ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۲۰ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۱ down
cad دلار کانادا ۳۱,۸۱۰ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۸,۴۰۴ up
zar راند ۲,۵۷۲ up
try لير ترکيه ۵,۵۵۵ down
rub روبل روسيه ۵۵۵ down
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۹ up
syp لير سوريه ۸۳ eq
aud دلار استراليا ۳۰,۶۲۰ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۲ eq
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۹۰۱ up
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۴۲۳ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۲۶۵ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۲ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۵,۵۰۰ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۶۵۷ down
lyd دينار ليبی ۳۰,۵۶۹ up
cny یوان چين ۶,۲۰۵ up
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۵,۱۳۱ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۲۰۸ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۶,۰۴۷ up
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۸ eq
eur یورو ۴۹,۷۲۴ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۹۵۶ up
gel لاری گرجستان ۱۳,۱۷۰ down
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۸۳۴ up
afn افغانی افغانستان ۵۴۷ eq
byn روبل جديد بلاروس ۱۶,۳۴۰ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۶ down
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۶,۶۳۳ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۰۶۸ up
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۶۶ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

استاندارد دستگاه‌های پخت نان رها شده است در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
جهش تولید فقط با حمایت میسر می‌شود در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
حمل آرد بزرگترین چالش ما مدیرعامل کارخانه آرد اتحاد مطرح کرد:
وقتی کاهش نمک هم مشکل نانوایان را حل نمی‌کند! در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:
تلاش برای حفظ کیفیت در زنجیره گندم، آرد و نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان مطرح کرد؛

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

اینستا
کنگان
سراوان
سپهر آسیا
پارس یزد
جوانه شوشتر
زرین خوشه
آذرغله
نارد
مرشدی
سنبل
فخر زنجان
گل ارد
اتحادیه
فجر سنندج
فدک رودان
مراوه
طراوت
ستاک

گالری ویدئو آرشیو ...