کارگر ماهر، پیش نیاز اصلی پخت نان کامل / شاطر متخصص نداشته باشیم دور ریز نان کامل افزایش می یابد
مدرس سازمان فنی و حرفه ای کشور با تاکید بر اینکه برای پخت نان کامل در واحدهای نانوایی الزما نیازمند شاطران متخصص و حرفه ای هستیم، گفت: طبیعا وقتی کارگر ماهر نداشته باشیم نان کامل و یا سبوس دار با کمترین کیفیت تولید می شود و بدین ترتیب دور ریز نان در سفره خانواده افزایش می یابد.
عزیزی با بیان اینکه در حال حاضر اغلب نیروهای کارگر شاغل در نانوایی ها، از قشر نوجوان، نیروهای بازنشسته و یا کارگران غیرمتخصص صنوف دیگر هستند، گفت: در استان کرمانشاه شاید حدود 25 درصد از مردم مطالبه شان نان تیره یا همان نان سبوس دار باشد و طبیعی است که نانوایان به دلیل عدم مطالبه مشتریان و تقاضای بیشتر از نان سفید، راغب به پخت نان کامل نباشند.
تاریخ: دوشنبه ٢٧ شهريور ١٤٠٢ ساعت: ١٥:٠٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|