شکلات های تیره تر، شکر کمتر، سلامتی بیشتر
کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه، شکلات های تلخ تر و تیره تر را جایگزین شکلاتهای شیرین کنید.
وی افزود: طعم اصلی و اولیه کاکائویی که به آن شکر اضافه نشده باشد، تلخ است. بنابراین هر چقدر کاکائویی که در دسترس شماست، تلخ تر باشد، یعنی میزان شکر آن کمتر و درصد کاکائویش بیشتر است.
مهندس شیرازیان به منبع بالای آنتی اکسیدان در شکلات تلخ اشاره و اظهار کرد: مصرف به اندازه و متعادل شکلات تلخ به عنوان یک ماده غذایی گیاهی سرشار از آنتی اکسیدان می تواند در برنامه رژیم غذایی افراد قرار گیرد.
وی پرهیز از زیاده روی در مصرف فرآورده های قندی به ویژه شیرینی و شکلات در ایام نوروز، رعایت صحیح الگوی تغذیه با استفاده از نشانگرهای رنگی تغذیه ای درج شده بر روی محصولات، خرید از مراکز معتبر و تهیه نکردن اقلام یاد شده از دست فروشان و دوره گردها را به منظور حفظ سلامتی در ایام نوروز از مردم خواستار شد.
تاریخ: پنج شنبه ١٩ اسفند ١٣٩٥ ساعت: ١٠:٠٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|