تولید پودر کیک بدون گلوتن برای اولین بار در ایران
اختصاصی/مدیرعامل شرکت زیست آنزیم شیمی گفت: ما برای اولین بار در ایران موفق به تولید پودر کیکی شدهایم که در ترکیبات آن به جای آرد گندم از آرد غلات گوناگون از جمله آرد برنج، فیبر ذرت، نشاسته گندم و آرد باقلا استفاده شده است.
وی افزود: در تولید این پودر کیک از نوعی آنزیم استفاده شده که به عنوان جایگزین گلوتن عمل خواهد کرد و به خمیر حالت چسبندگی میدهد لذا بافت کیک کاملا نرم و لطیف خواهد شدو کاملا حجم میگیرد.
مدیرعامل شرکت زیست آنزیم شیمی ادامه داد: در حال حاضر این محصول به سازمان غذا و دارو ارسال شده و قرار است آزمایشهای مرتبط با گلوتن روی آن انجام گیرد و پس از تائید وارد بازار خواهد شد.
نورافشان افزود: قبل از تولید این محصول، آرد بدون گلوتن از خارج از کشور وارد میشد اما این پودر کیک کاملا با تکیه بر دانش داخلی تولید شده است.
وی در خاتمه با بیان اینکه طی فرآیند تولید پودر کیک بدون گلوتن، هیچگونه حمایتی از ما نشد گفت: متاسفانه در ایران از اقدامات تحقیقاتی حمایتی نمیشود.
سیمین باقری
تاریخ: دوشنبه ١١ بهمن ١٣٩٥ ساعت: ١٠:٤٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|