نظارت بر قنادی ها جدی تر می شود
کارشناس مرکز سلامت و بهداشت محیط وزارت بهداشت گفت: کنترل بازرسان بهداشت محیط در قنادیها بیشتر بر محیط واحدهای قنادی است. محسن فرهادی گفت: متاسفانه استاندارد و فرمولاسیون مشخص برای قنادیهای سنتی کمتر وجود دارد.
به گزارش غلات نیوز از نگاه هستی ، وی افزود: البته نبود استاندارد در بسیاری از واحدهای صنفی دیگر نیز مشاهده میشود.
کارشناس مرکز سلامت و بهداشت محیط وزارت بهداشت تصریح کرد: برای تعیین میزان شکر موجود و مصرفی در شیرینی باید شرایط به گونهای فراهم شود که در واحد صنفی بتوانیم میزان شکر مورد نیاز در شیرینی را اندازهگیری کنیم.
فرهادی با اشاره به تمهیدات اندازهگیری میزان شکر و چربی در شیرینی گفت: اکنون وزارت بهداشت در حال خرید دستگاههای مداخلهای است تا بتواند میزان شکر و چربی شیرینی را بسنجد و بازرسان بتوانند در محل قنادیها از طریق دستگاهها میزان شکر و چربی را اندازهگیری کنند.
وی در پایان گفت: به زودی بازرسی واحدهای قنادی نیز تغییر خواهد کرد و بازرسان بهداشت محیط با جدیت بیشتری برای نظارت ورود خواهند کرد.
تاریخ: پنج شنبه ٣٠ دی ١٣٩٥ ساعت: ٠٩:٥٤
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|