مدیر قنادی باباطاهر:
نرخگذاری محصولات قنادی باید بر اساس کیفیت باشد
اختصاصی/ مهدی عیوضی با بیان اینکه محصولات قنادی باید تک نرخی باشد، عنوان کرد: تولید شیرینی نیازمند خلاقیت و هنر است، لذا نرخگذاری محصولات باید با توجه به کیفیت و نحوه تولید آنها از سوی کمیته فنی اتحادیه صورت گیرد نه به دست کسانی که تخصصی در این حرفه ندارند.
عیوضی افزود: طبیعتاً در هر منطقه متناسب با جمعیت، تولید مقدار معینی شیرینی مورد نیاز خواهد بود و اگر این میزان از حد لازم فراتر رود، از حجم تولید واحدها کاسته شده و با توجه به عدم فروش، کیفیت و تازگی محصولات تولیدی از بین خواهد رفت و از سوی دیگر واحدهای صنفی به دلیل عدم کسب درآمد توانایی پرداخت هزینههای جانبی را نخواهند داشت. لذا در صنف قنادان با ازدیاد واحدهای صنفی رقابت ایجاد نمیشود.
چه بسا اینکه بر تعداد واحدهای بدون مجوز و بدون تخصص روز به روز افزوده شده و تداخل صنفی در این حرفه بسیار زیاد میشود بدون آنکه هیچگونه نظارتی روی این واحدها باشد.
تاریخ: دوشنبه ١ خرداد ١٣٩٦ ساعت: ١٠:٥١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|