مدیر قنادی گلستان:
مصرف مواد اولیه آماده در کارگاه های قنادی به ضرر صنف است
اختصاصی/ سعید بابارحیمی گفت: متاسفانه در حال حاضر قنادان ما به جای اینکه تولیدکننده باشند به سمت مصرف مواد اولیه آماده پیش رفته اند. در گذشته 80 درصد از مواد اولیه قنادی به دست کارگران تولید میشد اما در حال حاضر این مواد به صورت آماده در بازار عرضه و در کارگاههای قنادی مورد استفاده قرار میگیرد.
پیشکسوت صنف قنادی ادامه داد: در حال حاضر قنادان به استفاده از مواد اولیه آماده در بازار گرایش یافتهاند در حالی که فرآیند تولید این مواد و افزودنیهای به کار رفته در آن مشخص نیست.
وی در خاتمه گفت: به عقیده من روش سنتی باید مجدداً در صنف قنادی احیا شود. در واقع قنادان میتوانند شیرینی سنتی را در قالبهای خلاقانه به بازار عرضه کنند اما متاسفانه صنف در حال حاضر از این فضا دور شده است.
تاریخ: يکشنبه ٢٤ ارديبهشت ١٣٩٦ ساعت: ٠٩:٠٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|