معاون بازرسی سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان تهران خبر داد:
افزایش بارزسی از واحدهای قنادی در ماه های پایانی سال
معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: بازرسی از قنادیها شکایتمحور است و به نوع بازرسیها رسیدگی میشود.
وی افزود: واحدهای صنفی عرضه غذا موظف به داشتن ضوابط و مقررات بهداشتی هستند و افرادی که در این واحدها مشغول به کارند باید ضوابط بهداشتی را رعایت کنند که این امر در قنادیها به طور ویژه از سوی دانشگاههای علوم پزشکی پایش میشود، به این ترتیب که بازرسان به واحدهای قنادی سر میزنند و این واحدها نیز ملزم به رعایت اصول بهداشتی هستند.
شیرقاضی با اشاره به بازرسی واحدهای صنفی گفت: طبق آئیننامه و ماده 45 قانون نظام صنفی که به دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت ابلاغ شده است، بخشهای بازرسی تخصصیتر خواهد شد و بخشی از بازرسیها بر اساس این ضوابط برونسپاری میشوند.
به گفته وی با توجه به تخصص و مرزبندی، وظیفه در دو بخش بازرسی از واحدهای صنفی و صنوف به اتاق اصناف سپرده شده که بخشی از این رسیدگی بر اساس سامانه 124 است.
معاون بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت درباره بازرسی آخر سال گفت: آخرین برنامه ابلاغ شده از سوی سازمان حمایت، دستورالعمل اجرای طرح نظارتی پایش بازار کالا و خدمات ویژه نوروز 96 نام دارد که مطابق هر سال انجام میپذیرد و نان، لبنیات و شیرینی در لیست پایش قرار دارند.
شیرقاضی در پایان گفت: واحدهای صنفی باید اصول مشتریمداری را رعایت کنند که اگر این اتفاق بیفتد مشتری به سوی این واحدهای صنفی گرایش پیدا میکند. این واحدها همچنین باید رقابت را در جهت تولید کالای استاندارد در دستور کار قرار دهند.
تاریخ: شنبه ٧ اسفند ١٣٩٥ ساعت: ١١:٤١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|