مردم از شیرینی رژیمی استقبال نمی کنند
رئیس اتحادیه قنادان تهران گفت: بیشتر قنادیهای کشور سنتیپز هستند و کمتر از یک درصد به شیوه صنعتی در کشور شیرینی تولید میشود. علی بهرهمند افزود: تولید شیرینی در کشور از گذشته تا کنون به سبک سنتی بوده است و ذائقه مردم ما عادت به مصرف شیرینیهای سنتی دارد.
به گزارش غلات نیوز از نگاه هستی ، وی با اشاره به شماره قنادیهایی که به شیوه صنعتی شیرینی تولید میکنند گفت: با توجه به عضویت 1500 واحد قنادی در اتحادیه، شمار واحدهایی که به روش صنعتی شیرینی تولید میکنند کمتر از یک درصد است.
رئیس اتحادیه قنادان تهران با اشاره به ضرورت تولید شیرینی به روش صنعتی گفت: به تدریج به سمت تولید صنعتی شیرینی پیش میرویم. همین شرایط را در واحدهای قنادی سنتیپز میبینیم، اگر به متراژ و نحوه پخت شیرینی توجه کنیم از گذشته تا کنون تفاوت بسیار زیادی کرده است و دیگر به تدریج کارگاههای کوچک از میدان رقابت خارج میشوند.
وی در خصوص بازرسی از واحدهای قنادی توسط بازرسان وزارت بهداشت گفت: تمامی واحدهای قنادی از نظر رعایت بهداشت محیط مورد بررسی قرار میگیرند. از نظر مواد اولیه قنادی هنوز استانداردی تدوین نشده است.
بهرهمند در پایان از عدم استقبال مردم از شیرینیهای رژیمی خبر داد و گفت: بسیاری از واحدهای قنادی شیرینیهای رژیمی تولید میکنند اما مردم کمتر از آن استقبال میکنند و این موضوع نیاز به فرهنگسازی دارد.
تاریخ: دوشنبه ٤ بهمن ١٣٩٥ ساعت: ٠٩:٥٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|