تداخل صنفی برای قنادان مشکلساز شده است
یادگاری، مدیر یک قنادی در بلوار فردوس تهران در گفتوگو با نگاه هستی گفت: اکنون هر صنفی به خود اجازه تولید شیرینی و محصولات قنادی را میدهد چرا که این روزها مواد اولیه تولیدی قنادیها به صورت آماده در دسترس است و حتی اکثر قنادیها هم این مواد اولیه را از شرکتهای تولیدکننده تهیه مینمایند.
یادگاری، تداخل صنفی را یکی از بزرگترین مشکلات این صنف برشمرد و گفت: اکنون که به ماه مبارک رمضان نزدیک میشویم، هر کارگاه تولیدی به خود اجازه تولید زولبیا و بامیه میدهد. در شرایطی که بهداشت سرسختانه با واحدهای قنادی برخورد میکند، انتظار میرود در برابر این متخلفان نیز بایستند.
این قناد پیشکسوت پیرامون وضعیت صنف قنادی عنوان کرد: شرایط تولید شیرینی خیلی خوب نیست و ما خواستار رسیدگی به وضعیتمان هستیم.
یادگاری در پایان از مسئولین خواستار رسیدگی به تداخل صنفی شد تا زحمت قنادان پیشکسوت هدر نرود.
تاریخ: چهارشنبه ٢٤ خرداد ١٣٩٦ ساعت: ١١:٢٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|