Sanitation essential to pest management
مراعات اصول بهداشتی برای مدیریت آفات ضروری است
بر اساس گزارش سازمان سلامت جهانی، زندگی 420 هزار نفر هر سال به دلیل مصرف غذای آلوده، به مرگ میانجامد. زمانی که نوبت به کارخانههای ذخیره و کار با غلات میرسد، ضدعفونی کردن صحیح تنها یک مرحله از کار نیست بلکه برای اطمینان یافتن از ایمنی غذایی، امری ضروری است. رعایت اصول بهداشتی همچنین روی آفات تاثیر میگذارد که میتواند مسائل ایمنی غذایی را به همراه داشته باشد.
رعایت اصول بهداشتی، یک استراتژی برای کمک به شما است تا محیط را در برابر آلودگی آفات و تهدیدهایی که پیش رویتان است، ایمن نگه دارید. برنامه بهداشتی شما باید شامل انواع آفات، مناطق مختلفی که برای آنها در محیط شما وجود دارد و عواملی باشد که آن را خاص میکند. راهاندازی و گسترش برنامهای جامع به عنوان بخشی از برنامه یکپارچه مدیریت آفات، میتواند جلوی فعالیت آفات، آلودگی محصول و سود از دست رفته را بگیرد. در اینجا راههایی را میبینیم که شما باید در برنامهتان جای بدهید تا شرایط رشد آفات را کم کرده و کاری کنید که کارخانهتان به خوبی به کار خود ادامه دهد.
برنامه هفتگی
محیط خارجی را به خوبی چک کنید: محیط خارجی باید به خوبی برانداز گردد تا جلوی ورود آفات به کارخانهتان گرفته شود. حتیالامکان، هرگونه غلات یا محصولات آسیاب شده که روی زمین ریخته باید به سرعت پاک شود. باید گیاهان و درختهای اطراف کارخانهتان به صورت مرتب هرس و کوتاه شود. با اینکه وجود آنها منظرهای زیبا به وجود میآورد اما آنها فضای مناسبی را برای آفات فراهم میآورند تا وارد کارخانه شده و به غذا دسترسی داشته باشند. حواستان به سطلهای زباله بیرونی نیز باشد و آنها را مرتب خالی کنید تا آفات جذبشان نشوند.
کنجها و نواحی دور از دسترس را چک کنید: شما میدانید که این مکانها کجا هستند. مناطقی را که در معرض دید نیستند، باید چک کنید و در لیست مناطقی قرار دهید که باید به طور مرتب و هفتگی (نه روزانه) چک شوند و مطمئن شوید ابزار مناسب نیز برای این کار وجود دارد.
آفات را مانیتور کنید: شاید این موضوع، کلیشهای باشد زیرا از زمانی که در مورد آفات و رعایت اصول بهداشتی صحبت کردیم، این نکته را بارها یادآوری نمودهایم اما اگر به دنبال آنها باشید، میتوانید بفهمید کجا قرار دارند. معمولا جایی که منبع غذا باشد، آنها نیز قرار دارند. استفاده از دادههای دستگاههای مانیتورینگ آفات نیز میتواند به شما اخطار اولیه بدهد.
محیط غذاخوری کارمندان: هرگونه باقیمانده غذا را از اطراف مایکروویو، یخچالها و غیره پاک کنید چرا که باقیماندههای غذا، آب و غیره میتواند آفات را به خود جذب کند.
برنامه ماهانه
تجهیزات را چک کنید: این کار باید حداقل ماهی یک بار انجام شود. همه تجهیزات را از این نظر که در آنها آلودگی یا آفات وجود داشته باشد، چک کنید. مطمئن شوید هیچگونه نشتی وجود ندارد و همه روزنهها بسته است و هیچ اثری از آفات دیده نمیشود.
آب را چک کنید: نشتی آب در غلات و اطراف آن چیز خوبی نیست و نه تنها باعث آسیب مستقیم غلات میشود بلکه منبع غذای بیشتری را برای حشرات و سوسکها ایجاد میکند.
سقف را چک کنید: خیلی راحت میتوان سقف را نادیده گرفت اما باید بدانید که به منظور رعایت موارد بهداشتی، باید سقف را هم مرتب چک کنید.
زبالهدانی را مرتب تمیز کنید: به طور مرتب مناطقی را که زبالهدانی محسوب میشود، چک و تمیز کرده و درب آنها را محکم ببندید تا آفات وارد آن نشوند.
باید به یاد داشته باشید که انجام مرتب این کارها میتواند به کاهش آفات منجر شود. همچنین بهتر است روی برنامههای طولانیمدت برای داشتن دفاعی قدرتمند برنامهریزی کنید. با همکاری قوی با تیم کنترل آفات و داشتن برنامه قدرتمند ضدعفونی، میتوانید تا هرزمانی که میخواهید، آفات را از کارخانه دور نگه دارید.
تاریخ: يکشنبه ١٨ آبان ١٣٩٩ ساعت: ١٠:١٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|