صفحه اصلی > اخبار جهان 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 Sanitation essential to pest management

  مراعات اصول بهداشتی برای مدیریت آفات ضروری است

  بر اساس گزارش سازمان سلامت جهانی، زندگی 420 هزار نفر هر سال به دلیل مصرف غذای آلوده، به مرگ می‌انجامد. زمانی که نوبت به کارخانه‌های ذخیره و کار با غلات می‌رسد، ضدعفونی کردن صحیح تنها یک مرحله از کار نیست بلکه برای اطمینان یافتن از ایمنی غذایی، امری ضروری است. رعایت اصول بهداشتی همچنین روی آفات تاثیر می‌گذارد که می‌تواند مسائل ایمنی غذایی را به همراه داشته باشد.

            

به گزارش غلات نیوز و به نقل از ورد گرین، در حالی که حمل غلات به طور مداوم صورت می‌گیرد و بسیاری از آن‌ها در مدت زمان طولانی ذخیره می‌شوند، یک برنامه غیرمنظم تمیز کردن می‌تواند شرایط مناسبی را برای آفات به وجود آورد و آن‌ها را با مقدار زیادی غذا روبه‌رو کند! زمانی که آفات راه خود را به کارخانه شما باز می‌کنند، مدیریتشان می‌تواند بسیار دشوار باشد. سوسکچه، سوسک هندی، سوسک آرد و دیگر آفات محصولات ذخیره شده، می‌توانند محصولات غذایی را آلوده و فاسد کرده و دیگر سوسک‌ها و موش‌ها نیز می‌توانند از غذای موجود استفاده کنند. دانستن اینکه چگونه کارخانه‌تان را به صورت مفید تمیز کنید و اینکه چه زمانی این کار را انجام دهید، می‌تواند شرایط چرخه گسترش آفات را از آن‌ها بگیرد.
رعایت اصول بهداشتی، یک استراتژی برای کمک به شما است تا محیط را در برابر آلودگی آفات و تهدیدهایی که پیش رویتان است، ایمن نگه دارید. برنامه بهداشتی شما باید شامل انواع آفات، مناطق مختلفی که برای آن‌ها در محیط شما وجود دارد و عواملی باشد که آن را خاص می‌کند. راه‌اندازی و گسترش برنامه‌ای جامع به عنوان بخشی از برنامه یکپارچه مدیریت آفات، می‌تواند جلوی فعالیت آفات، آلودگی محصول و سود از دست رفته را بگیرد. در این‌جا راه‌هایی را می‌بینیم که شما باید در برنامه‌تان جای بدهید تا شرایط رشد آفات را کم کرده و کاری کنید که کارخانه‌تان به خوبی به کار خود ادامه دهد.

برنامه هفتگی
محیط خارجی را به خوبی چک کنید: محیط خارجی باید به خوبی برانداز گردد تا جلوی ورود آفات به کارخانه‌تان گرفته شود. حتی‌الامکان، هرگونه غلات یا محصولات آسیاب شده که روی زمین ریخته باید به سرعت پاک شود. باید گیاهان و درخت‌های اطراف کارخانه‌تان به صورت مرتب هرس و کوتاه شود. با اینکه وجود آن‌ها منظره‌ای زیبا به وجود می‌آورد اما آن‌ها فضای مناسبی را برای آفات فراهم می‌آورند تا وارد کارخانه شده و به غذا دسترسی داشته باشند. حواستان به سطل‌های زباله بیرونی نیز باشد و آن‌ها را مرتب خالی کنید تا آفات جذبشان نشوند.

کنج‌ها و نواحی دور از دسترس را چک کنید: شما می‌دانید که این مکان‌ها کجا هستند. مناطقی را که در معرض دید نیستند، باید چک کنید و در لیست مناطقی قرار دهید که باید به طور مرتب و هفتگی (نه روزانه) چک شوند و مطمئن شوید ابزار مناسب نیز برای این کار وجود دارد.

آفات را مانیتور کنید: شاید این موضوع، کلیشه‌ای باشد زیرا از زمانی که در مورد آفات و رعایت اصول بهداشتی صحبت کردیم، این نکته را بارها یادآوری نموده‌ایم اما اگر به دنبال آن‌ها باشید، می‌توانید بفهمید کجا قرار دارند. معمولا جایی که منبع غذا باشد، آن‌ها نیز قرار دارند. استفاده از داده‌های دستگاه‌های مانیتورینگ آفات نیز می‌تواند به شما اخطار اولیه بدهد.

محیط غذاخوری کارمندان: هرگونه باقی‌مانده غذا را از اطراف مایکروویو، یخچال‌ها و غیره پاک کنید چرا که باقی‌مانده‌های غذا، آب و غیره می‌تواند آفات را به خود جذب کند.

برنامه ماهانه
تجهیزات را چک کنید: این کار باید حداقل ماهی یک بار انجام شود. همه تجهیزات را از این نظر که در آن‌ها آلودگی یا آفات وجود داشته باشد، چک کنید. مطمئن شوید هیچ‌گونه نشتی وجود ندارد و همه روزنه‌ها بسته است و هیچ اثری از آفات دیده نمی‌شود.
 
آب را چک کنید: نشتی آب در غلات و اطراف آن چیز خوبی نیست و نه تنها باعث آسیب مستقیم غلات می‌شود بلکه منبع غذای بیشتری را برای حشرات و سوسک‌ها ایجاد می‌کند.

سقف را چک کنید: خیلی راحت می‌توان سقف را نادیده گرفت اما باید بدانید که به منظور رعایت موارد بهداشتی، باید سقف را هم مرتب چک کنید.

زباله‌دانی را مرتب تمیز کنید: به طور مرتب مناطقی را که زباله‌دانی محسوب می‌شود، چک و تمیز کرده و درب آن‌ها را محکم‌ ببندید تا آفات وارد آن نشوند.
باید به یاد داشته باشید که انجام مرتب این کارها می‌تواند به کاهش آفات منجر شود. همچنین بهتر است روی برنامه‌های طولانی‌مدت برای داشتن دفاعی قدرتمند برنامه‌ریزی کنید. با همکاری قوی با تیم کنترل آفات و داشتن برنامه قدرتمند ضدعفونی، می‌توانید تا هرزمانی که می‌خواهید، آفات را از کارخانه دور نگه دارید.



 

                                     تاریخ:      يکشنبه ١٨ آبان ١٣٩٩        ساعت:     ١٠:١٩

 


خروج




آیا حضور بخش خصوصی در بازار خرید گندم 1400 پررنگ‌تر می‌شود؟!/ خرید تضمینی گندم تا کی ادامه دارد؟!

عضو هیات مدیره و معاون برنامه‌ریزی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: اجرای قانون آزادسازی در صنعت آرد و نان ضروری است اما در شرایط فعلی باتوجه به سایه تحریم بر کشورمان، چنین تصمیماتی به لحاظ سیاسی و اجتماعی دشوار و حساس است. باید در مسیری قرار بگیریم که فشار روی دولت را به مردم انتقال ندهیم، دولت باید در صنعت آرد و نان کمترین مداخله را داشته باشد منتها نان مردم در شرایطی آرام و مطمئن تامین شود.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۹/۱۱/۰۲
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۷,۴۶۴ up
chf فرانک سويس ۴۷,۲۴۴ down
sek کرون سوئد ۵,۰۴۳ up
nok کرون نروژ ۴,۹۶۲ up
dkk کرون دانمارک ۶,۸۴۸ down
inr روپيه هند ۵۷۶ up
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۸,۶۴۰ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۶,۱۶۵ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۴۰,۵۹۹ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۱۸ down
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۳ up
cad دلار کانادا ۳۳,۲۸۲ up
nzd دلار نيوزيلند ۳۰,۲۵۸ up
zar راند ۲,۸۲۴ up
try لير ترکيه ۵,۶۵۹ up
rub روبل روسيه ۵۷۳ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۲,۸۸۰ down
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۳۲,۶۲۴ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۰ eq
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۷۲۳ up
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۵۳۱ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۱۴۹ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۲ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۵,۸۰۵ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۰۸۸ up
lyd دينار ليبی ۹,۴۱۶ up
cny یوان چين ۶,۵۰۲ up
thb100 يکصد بات تايلند ۱۴۰,۳۰۵ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۴۲۰ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۸,۱۸۲ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۸ eq
eur یورو ۵۰,۹۳۶ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۰,۰۳۷ up
gel لاری گرجستان ۱۲,۷۴۶ down
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۹۵ up
afn افغانی افغانستان ۵۳۹ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۶,۵۶۶ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۲۱ eq
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۷,۴۰۰ down
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۷۱۷ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۶۶ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

کیفیت در حوزه آرد و نان استان رقم خورده است مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم مطرح کرد:
استاندارد دستگاه‌های پخت نان رها شده است در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
جهش تولید فقط با حمایت میسر می‌شود در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
حمل آرد بزرگترین چالش ما مدیرعامل کارخانه آرد اتحاد مطرح کرد:
وقتی کاهش نمک هم مشکل نانوایان را حل نمی‌کند! در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

اینستا
زرین خوشه
آرد اطلس
رفیعیان
جوانه شوشتر
فدک رودان
صدف هرمزگان
الیگودرز
مرشدی
نهاوند
فخر زنجان
گل ارد
اتحادیه
فجر سنندج
فدک رودان
مراوه
طراوت
ستاک

گالری ویدئو آرشیو ...