صفحه اصلی > اخبار جهان 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  خاستگاه نان آناداما

  اختصاصی/نان آناداما ناني سنتي و داراي خمير مايه است که خاستگاه آن New England در آمريکا است و از آرد گندم، آرد ذرت، شيره و در بعضي مواقع از آرد چاودار تهيه ميشود و يکي از پرطرفدارترين و خوشمزه ترين نانها به شمار ميرود.

            

هيچ اتفاق نظري در خصوص زمان و مکان اوليه توليد اين نان وجود ندارد به جز اينکه اغلب ميگويند اين نان قبل از سال 1850 در ماساچوست وجود داشته است.
بر اساس بعضي افسانه ها، در گذشته مردي بدخلق در مورد نحوه سرو حريره ذرت که چندين وعده در هفته از آن استفاده ميکردند دائما به همسر خود غرولند ميکرده است تا اين که در نهايت يک روز هنگامي که خودش مشغول مخلوط کردن آرد، خمير مايه و آرد ذرت براي وعده غذايي بود، بر حسب تصادف ناني جديد به دست آورد و با عصبانيت جمله Anna damn her به معني لعنت به آنا را به زبان مي آورده.


اما گفتني است در يک کتاب دستورالعمل تهيه نان به نام New England Cook Book که در سال 1396 توسط Kate Morrow جمع آوري شده است، دستورالعملي به نام Amadama وجود دارد. دليل غلط املايي موجود  در نام اين نان هنوز مشخص نيست اما نان موجود در اين کتاب از همان موادي که قبلا ذکر شد تهيه ميشود.
مواد لازم براي تهيه اين نان در کتاب مذکور به اين صورت ذکر شده است:


يک دوم فنجان آرد ذرت
2 فنجان آب جوش
1 کيک داراي خمير مايه که در يک دوم فنجان آب گرم حل شده
2 قاشق غذاخوري روغن
يک دوم فنجان شيره
2 قاشق چاي خوري نمک
5 فنجان آرد
البته داستانهاي گوناگوني از اين دست وجود دارند که به شکلهاي گوناگوني بيان شدهاند اما مشخص نيست نسخه واقعي آن کدام است.
در سال 1940 رستوراني به نام Blacksmith Shop که متعلق به smith Bill و Melissa بود شروع به پخت اين نان نمود و تا سال 1956 روزانه 80 قرص از اين نان را به مصرف کننده عرضه ميکرد. بعد از آن صاحبان اين رستوران يک نانوايي مدرن 250 هزار دلاري با 70 کارمند و 40 ماشين حمل و نقل ساختند که نان Anadama را به سراسر New England پخش ميکرد.


اما طرز تهيه اين نان به شرح زير است:
در يک کاسه بزرگ، 2 فنجان آب جوش ريخته و به آن يک دوم فنجان آرد ذرت اضافه ميکنيم. آنها را خيلي خوب هم ميزنيم و يک ساعت صبر ميکنيم. سپس شيره، نمک و روغن را نيز اضافه ميکنيم. در کاسه ديگري هم آب گرم و خمير مايه را ريخته و مخلوط ميکنيم. زماني که خميرمايه در آب گرم حل شد، آن را به آرد ذرت اضافه ميکنيم و به خوبي مخلوط ميکنيم. سپس ميگذاريم خمير وَر بيايد و دوبرابر شود. در نهايت آن را به قرص نانهايي تقسيم ميکنيم و در ظرفي که با روغن چرب شده قرار ميدهيم و ميگذاريم دوباره وَر بيايد و حدود 50 دقيقه در دماي 350 درجه بپزد. ميتوانيد از آرد سفيد، آرد جو و يا آردهاي ديگر استفاده کنيد تا ببينيد که نان پخته شده با کدام آرد بهتر شده و طعم بهتري ميگيرد.


 

                                     تاریخ:      يکشنبه ٢٨ آذر ١٣٩٥        ساعت:     ١٥:١٨

 


خروج




پربازدیدترین

دستورالعمل خرید توافقی گندم در سال۱۴۰۳ ابلاغ شد

دستورالعمل خرید گندم داخلی توسط بخش غیر دولتی (خرید توافقی) در سال ۱۴۰۳، برای اجرا در مراکز خرید ۳۱ استان کشور، توسط معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ابلاغ شد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۶۵۵ down
chf فرانک سويس ۴۷,۶۶۸ down
sek کرون سوئد ۴,۰۰۴ down
nok کرون نروژ ۳,۸۴۸ up
dkk کرون دانمارک ۶,۰۵۳ down
inr روپيه هند ۵۰۴ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۶,۱۷۲ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۱۴,۷۸۲ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۲۸,۹۸۷ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۷۸ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۰۹۲ up
cad دلار کانادا ۳۰,۸۸۸ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۵,۶۹۰ down
zar راند ۲,۲۱۳ down
try لير ترکيه ۱,۴۵۰ down
rub روبل روسيه ۴۵۷ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۲۱۱ up
syp لير سوريه ۰۴ eq
aud دلار استراليا ۲۷,۵۸۵ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ down
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۳ down
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۲۹۸ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۳۸,۱۸۰ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۱,۲۸۴ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۰ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۱,۴۴۰ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۱۰,۴۶۰ down
lyd دينار ليبی ۸,۷۱۴ down
cny یوان چين ۵,۸۶۲ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۱۸,۲۱۹ down
myr رينگيت مالزی ۸,۹۹۹ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۱,۸۳۷ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ down
eur یورو ۴۵,۱۳۰ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۱۵۳ up
gel لاری گرجستان ۱۵,۷۶۱ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۶۹۹ down
afn افغانی افغانستان ۶۰۷ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۲,۷۴۷ eq
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۷ up
php100 يکصد پزوی فيليپين ۷۵,۶۴۸ down
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۸۴۵ up
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۸۸ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

کیفیت آرد ونان در استان مطلوب است مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان هرمزگان:
از سال ۸۸ تا کنون حتی یک ریال هم بابت طرح اجباری غنی‌سازی آرد با آهن دریافت نکردیم مدیرعامل کارخانه آرد فجر سنندج در گفت‌وگو با غلات نیوز:
ترویج فرهنگ نان کامل در جشنواره نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمان مطرح کرد:
اجرای طرح غنی‌سازی آرد و نان در سطح خراسان جنوبی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد:
نگران نانوایی های سوپر آزاد هستیم! مدیرعامل اتحادیه خبازان استان گلستان:
با اصلاح قیمت نان موافق هستیم استاندار همدان خبر داد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

مرشد گوهر
اینستا
کارخانه آرد سپیدان
آرد سفید ارمغان
آرد جوانه
آرد جیرفت
طراوت میاندوآب
آرد بیژن بجنورد
شرکت توان الکترونیک
ماشین سازی لک
بهمنی
خوشه ذهاب
آرد سرچشمه شاهرود
سرو
بهنان
آرد گرگان
میلاد آذربایجان
شمس آذر
مرشدی
رفیعیان

گالری ویدئو آرشیو ...