رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران در گفت وگو با غلات نیوز:
اگر آرد کامل خوب است، برای همه نان های سنتی باید خوب باشد، نه فقط سنگک!
اختصاصی/ محمد سلیمانی گفت: درحال حاضر نان سنگک در استان تهران با آرد 12 درصد سبوس گیری شده تولید می شود و اگر قرار باشد تولید نان با آرد کامل الزامی شود باید همه رسته های نان در سطح کشور از آرد کامل استفاده کنند و به غیر از نان کامل، نان دیگری در کشور تولید نشود.
رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران در ادامه با بیان اینکه کیفیت آرد کامل برای نانوایان بسیار مهم است، گفت: در کارخانه هایی که آرد کامل تولید می شود نباید نول کشی از دانه گندم اتفاق بیافتد چرا که کیفیت آرد کامل را تحت تاثیر قرار می دهد.
سلیمانی در ادامه خاطرنشان کرد: تولید نان کامل برای نانوا هزینه بر است چرا که بخشی از درامد واحدهای آسیابانی از محل فروش سبوس جبران می شود و در صورت تولید آرد کامل، قیمت آرد افزایش خواهد یافت، فرایند تولید نان کامل تخصصی تر است پس نیاز به شاطران ماهر و فنی خواهیم داشت لذا مسئولین ومتولیان مربوطه باید به فکر اصلاح قیمت نان کامل باشند.
تاریخ: دوشنبه ١٨ دی ١٤٠٢ ساعت: ١١:٣٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|