رئیس اتحادیه نانوایان همدان:
تعیین نرخ عادلانه موجب انگیزه نانوایان برای پخت نان کامل می شود
اختصاصی/ ابوذرگل محمدی با اشاره به اجرای طرح نان کامل در استان همدان گفت: نانوایان مشروط به اینکه نرخی عادلانه و منطقی برای نان کامل مصوب شود قطعا با انگیزه بالاتری از مشارکت در طرح تولید نان کامل استقبال خواهند کرد.
رئیس اتحادیه نانوایان همدان در گفت وگو با غلات نیوز تصریح کرد: اجرای طرح نان کامل در استان مطرح شده و اتحادیه و همچنین نانوایان از اجرای طرح استقبال خواهند کرد.
گل محمدی با بیان اینکه درحال حاضر واحد تولید نان کامل در شهر همدان فعال نیست، ادامه داد: پخت نان کامل صد درصد نیازمند برگزاری دوره های آموزشی برای نانوایان خواهد بود و اداره کل غله استان، غذا و دارو و سازمان فنی حرفه ای به عنوان متولیان طرح باید به فکر آموزش نانوایان باشند.
رئیس اتحادیه نانوایان همدان با بیان اینکه اکنون نان سنگک با آرد 12 درصد سبوس گیری شده در همدان تولید و از سوی مردم مورد استقبال قرار می گیرد، اظهار کرد: در صورتی که فرهنگ مصرف نان کامل ترویج داده شود و همچنین فواید این نوع نان به جامعه انقال داده شود با استقبال مردمی از نان کامل روبرو خواهیم بود.
تاریخ: يکشنبه ١١ تير ١٤٠٢ ساعت: ١٠:٠٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|