برگزاری دورههای آموزشی نانوایان با همکاری اتاق اصناف رشت
اختصاصی/ رئیس اتحادیه نانوایان رشت از برگزاری دوره آموزشی نانوایان در این شهرستان با همکاری اتاق اصناف در آینده نزدیک خبر داد.
وی با اشاره به اینکه مسلما هرچه اطلاعات نانوایان بهروزتر شود، روی کیفیت نان اثرگذار خواهد بود، افزود: یکی از مولفههای تاثیرگذار در کیفیت نان، سطح مهارت نانوایان است که باتوجه به اهمیت این مسأله و نقش آن در کیفیت نان، سطح علم و آگاهی نانوایان باید همواره بهروزرسانی شود.
محمدی با اشاره به مشکلات کارگری در صنف نانوایان، ادامه داد: متاسفانه به دلیل سختیهای شغل نانوایی و درآمد پایین، دیگر چندان استقبالی از این شغل نمیشود و کارفرمایان با کمبود نیروی کارگر مواجه هستند.
تاریخ: چهارشنبه ٢٩ بهمن ١٣٩٩ ساعت: ١٠:٠٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|