نایب رئیس اتحادیه نانوایان کرمانشاه:
دغدغه اصلی کیفیت نان، مسأله نرخ است
اختصاصی/ مجتبی مرادی بیان کرد: دغدغه اصلی کیفیت نان، مسأله نرخ است که متناسب با هزینههای تولید نان نیست و این موضوع، انگیزه را از نانوایان برای تولید نان باکیفیت گرفته است.
مرادی افزود: متاسفانه مسئولین با کسر سهمیه و اعمال جریمههای سنگین، برای تولید نان باکیفیت به نانوایان فشار میآوردند اما برای آنها انگیزهای ایجاد نمیکنند تا برای افزایش کیفیت نان تلاش نمایند.
نایب رئیس اتحادیه نانوایان کرمانشاه اظهار کرد: در حال حاضر بابت کیفیت آرد مشکلی نداریم و دغدغهمان در حوزه تامین نیروی انسانی ماهر است که متاسفانه به دلیل دستمزدهای پایین،کارگران از شغل نانوایی فراری شدهاند.
تاریخ: سه شنبه ٣ دی ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٣١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|