رئیس اتحادیه نانوایان نهاوند مطرح کرد:
دو نرخی بودن نان، عامل کاهش رقابت، انگیزه و کیفیت
اختصاصی/ محمدتقی سلگی گفت: متأسفانه دو نرخی بودن و وجود شرایط نابرابر در صنف نانوایان، در وهله اول موجب کاهش انگیزه این صنف به جهت رقابت برای تولید نان باکیفیت شده و در نهایت کاهش کیفیت نان را در پی داشته است.
سلگی ادامه داد: البته قرار بود به مرور زمان کلیه نانوایان آزاد شوند و صنعت نان از این حالت دو نرخی خارج گردد اما متأسفانه این وعده دولت محقق نشد و در حال حاضر دو نرخی بودن نان مشکلاتی را برای نانوایان بالاخص نانوایان شهرستانها ایجاد کرده است.
وی افزود: دو نرخی بودن نان در شرایط فعلی نه تنها منجر به افزایش کیفیت نان نشده بلکه عدم ایجاد رقابت و در نهایت افت کیفیت نان را هم در پی داشته است. لذا دولت باید هرچه سریعتر برای یکسانسازی نرخ نان اقدام نماید.
تاریخ: شنبه ١٥ دی ١٣٩٧ ساعت: ١٠:٣٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|