در گفت وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
نانوایان خراسان رضوی متقاضی آرد سفید / با کاهش سبوس گیری آرد میزان مصرف گندم هم تقلیل می یابد
اختصاصی/ مدیرعامل کارخانه آرد فجر با بیان اینکه نانوایان خراسان رضوی متقاضی آرد سفید هستند، اظهار کرد: طبق استاندارد مصوب در استان خراسان رضوی ما موظف به تولید آرد 15 درصد سبوس گیری شده برای نان بربری و آرد 7 درصد سبوس گیری برای رسته سنگک هستیم اما متاسفانه نانوایان از ما تقاضای تولید آرد سفیدتر را دارند!
مدیرعامل کارخانه آرد فجر با بیان اینکه نان سفید علاوه بر اینکه ارزش تغذیه ای پایین تری نسبت به نان سفید دارد، از ماندگاری کم تری برخوردار است، خاطرنشان کرد: تغیر فرهنگ مصرف نان در جامعه دشوار است در صورتی که در گذشته گندم های باکیفیت تری در اختیار داشتیم و آردهایی هم که تولید می شد با درصد سبوس بالاتری بود.
دارابی در خاتمه بیان کرد: با کاهش سبوس گیری گندم، به طور مقطع میزان مصرف گندم هم در سطح کشور کمتر خواهد شد.
تاریخ: شنبه ١ مهر ١٤٠٢ ساعت: ١٤:٥٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|