نان در کشورمان هنوز صنعتی نشده است!
اختصاصی/ بیش از 500 کارخانه نان صنعتی در کشور فعالاند که تحت تأثیر یکسان نبودن قیمت آرد در بخش یارانهای و آزاد و نبود فضای رقابتی برابر و سالم، از این تعداد، 50 درصد از کارخانهها به حالت تعطیل و 30 درصد به حالت نیمهتعطیل درآمدهاند و تنها 20 درصد از کارخانههای تأسیس شده نان صنعتی در کشور فعال هستند.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نانهای صنعتی در ادامه، تبعیض در اعطای یارانه میان نان صنعتی و سنتی را اصلیترین چالش تولیدکنندگان نان صنعتی در کشور عنوان کرد و گفت: چالشی که باعث شده تولیدکنندگان نان صنعتی توان خود را در کسب سهم مناسب از بازار و متعاقباً توسعه بازار از دست بدهند، عدم اعطای عادلانه یارانه به نان صنعتی و سنتی است.
به گفته لزومیان، واحدهای تولیدی نان صنعتی، فاصلهای 70 درصدی با توان بالقوه خود دارند که بیانگر شکاف عمیق میان ظرفیت حقیقی و وضعیت فعلی تولید آنها است.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نانهای صنعتی با بیان اینکه دلیل ناکامی نان صنعتی در کشور، بیتوجهی دست اندرکاران به تشکلها و پیشکسوتان این صنعت است، تصریح کرد: تصمیمات ضد و نقیض و ناتمام سالهای اخیر در صنعت نان نیز مزید بر علت شده است. دولت دهم با هدف صنعتی شدن نان، واحدهای 20 تنی را در کشور احداث کرد؛ واحدهایی که روزانه 20 تن آرد را به 26 تن نان تبدیل میکرد. این واحدها که قرار بود تمام اتوماتیک باشند، در شهرهایی احداث شدند که مورد استقبال مردم قرار نگرفتند و این اتفاق، ناشی از عدم فرهنگسازی بود.
تاریخ: دوشنبه ٢٧ شهريور ١٤٠٢ ساعت: ١٣:٠٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|