سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان بوشهر:
ارائه طرح نان کامل در کارگروه آرد ونان استان / سهم 88 درصدی نان لواش در بوشهر
تنگستانی با اشاره به ارائه طرح نان کامل در کارگروه آرد ونان استان بوشهر گفت: اجرای طرح نان کامل نیازمند یک سری الزامات است که مهم ترین آن مطالبه مردمی است.
تنگستانی با بیان اینکه 88 درصد واحدهای نانوایی در استان بوشهر رشته لواش است، افزود: درصدد هستیم برحسب نیاز شهرستان ها تعداد واحدهای نان سنگک، بربری و تافتون را افزایش دهیم
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان بوشهر گفت: باتوجه به کیفیت مطلوب گندم های محلی استان بوشهر در سال جاری و نیز باتوجه به اینکه امسال محموله گندم خارجی وارد استان شد بر اساس تاییدیه استاندارد و سازمان غذا و دارو کیفیت آردهای تولیدی در سطح استان بوشهر مناسب و قابل قبول است.
تاریخ: يکشنبه ٢١ آبان ١٤٠٢ ساعت: ١٣:٠٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|