80 درصد از نانوایان لواش خمیرمایه را حذف کرده اند!
اختصاصی/ نایب رئیس اتحادیه نانوایان کرمانشاه با بیان اینکه متاسفانه به دلیل گرانی خمیرمایه 80 درصد از نانوایان لواش دیگر از خمیرمایه استفاده نمی کنند، گفت: در سایر نان های سنتی به دلیل اینکه بدون خمیرمایه قابلیت پخت ندارند مصرف را کاهش داده اند.
نائب رئیس اتحادیه نانوایان کرمانشاه با تاکید بر اینکه خمیرمایه ارتباط مستقیم و صددرصدی با کیفیت نان دارد، گفت: به طور میانگین و نرمال به ازای هر کیسه 40 کیلوگرمی آرد، صد گرم خمیرمایه در همه رسته های نان سنتی مصرف می شود و اگر میزان خمیرمایه مصرفی به 50 گرم برسد، 50 درصد کیفیت نان افت می کند.
نائب رئیس اتحادیه نانوایان کرمانشاه با بیان اینکه در شرایط حاضر اصلا رقابت میان نانوایان وجود ندارد، گفت: تازمانیکه قیمت آرد آزاد ونرخ نان هم آزاد نباشد اصلا رقابتی میان نانوایان حاکم نیست.
وی خاطرنشان کرد: به گفته متولیان طرح هوشمندسازی، سامانه نانی نو میان نانوایان رقابت ایجاد می کند اما در اصل باید گفت این رقابت زمان بر است چرا که بیش از یک سال است از اجرای طرح میگذرد اما مدت 6 ماه است که کسر و افزایش سهمیه های آرد شروع شده در حالیکه افزایش سهمیه ها به ندرت اتفاق می افتد!
تاریخ: سه شنبه ٧ شهريور ١٤٠٢ ساعت: ١٣:٤٤
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|