دسترسی به نانهای خراسانی با پیک در تهران
اختصاصی/ یک نانوای خراسانی انواع نانهای سنتی مشهد را در منطقه شمیرانات تهران تولید و با پیک در اختیار علاقهمندان میگذارد.
این نانوا که اصالتا سبزواری است، درباره نوع نانهایی که تولید میکند، توضیح داد: در کنار نان نرم، به تولید نان کاک هم میپردازیم به این صورت که نان نرم را با حرارت پایین در داخل تنور خشک میکنیم. در کنار آن بخشی از تولیدات ما به نان آجار اختصاص دارد، در پخت این نوع نان از نوعی علف استفاده میشود که در فروردین ماه در سبزوار کاشت شده و خاصیتهای فراوانی دارد.
نان فطیر هم با مخلوط چند نوع سبزی به همراه ادویه زردچوبه و فلفل به دست میآید.
سیرغانی افزود: خوشبختانه استقبال از نانهای ما در تمام مناطق تهران بسیار خوب است و قصد داریم در سطح تهران شعبههای دیگری هم افتتاح کنیم.
این نانوا گفت: ما در واحد نانواییمان برای گرایش مردم به نانهای سبوسدار بسیار تلاش کردیم و خوشبختانه مردم نسبت به قبل آگاهتر شدهاند و استقبال از نان سبوسدار، خوب است.
تاریخ: يکشنبه ٢٣ دی ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٤٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|