آزمایشگاه میکروبی در اداره کل غله استان زنجان فعال شد/ نان سنتی زنجان حائز رتبه برتر در کشور
اختصاصی/ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از راه اندازی آزمایشگاه میکروبی در واحد کنترل کیفی این اداره کل خبر داد.
زمانی با بیان اینکه اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان آمادگی همکاری و دریافت نمونه با سایر نهادها در زمینه انجام آزمایش های میکروبی آردهای خبازی، قنادی و فانتزی را دارد، ادامه داد: آزمایش های میکروبی آردهای خبازی شامل شمارش کلی میکروارگانیسم های موجود در آرد، میزان کپک و مخمر با معیار سنجش مقدار مجاز میکروارگانیسم های سازمان ملی استاندارد ایران در این آزمایشگاه مود بررسی قرار خواهد گرفت. درواقع با راهاندازی این آزمایشگاه، تأثیر بسزایی در انجام هرچه بهتر بررسی و پایش مرتبط در حوزه آرد و نان صورت می پذیرد.
مدیرکل غله استان زنجان در بخش دیگری از اظهاراتش با بیان اینکه طبق گزارش مرکز پژوهش های غلات کشور کیفیت نان های تولیدی زنجان رتبه برتر کشوری را دارد، خاطرنشان کرد: بر این اساس نان لواش زنجان امتیاز 98، تافتون 100، نان بربری 96 و سنگک امتیاز 98 را کسب نموده است. بدین صورت در بخش تافتون رتبه اول کشوری و در بخش سنگک، لواش و بربری، استان زنجان حائز رتبه دوم کشوری شده است.
تاریخ: شنبه ١٩ اسفند ١٤٠٢ ساعت: ١١:١٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|