مدیرعامل کارخانه آرد جنوب تاکید کرد:
بستر حمایت صادراتی برای آسیابانان فراهم شود
اختصاصی/ کارخانه آرد خوزستان از سال 1344 فعالیت خود را آغاز کرده و مجموعا به طور سالیانه 155 هزار تن تولید آرد یارانهای و نیمه یارانهای دارد و از ظرفیت ذخیرهسازی 30 هزار تنی بتنی و انبار مکانیزه برخوردار است.
وی در ادامه با بیان اینکه متاسفانه در جدول روش خرید تضمینی گندم، برای فاکتور کیفی جایگاهی اختصاص داده نشده است، اظهار کرد: برنامه دولت برای خرید تضمینی، صرفا یک برنامه حمایتی از کشاورز است و با دستورالعمل فعلی خرید، کشاورز به تولید گندم کیفی ترغیب نشده و صرفا به دنبال کشت بذرهای پربازده خواهد بود.
وی در بخش دیگری از اظهاراتش تصریح کرد: موافق آزادسازی در صنعت آرد هستم اما باید توجه داشت که آزادسازی در این صنعت نیز تبعاتی به دنبال دارد. متاسفانه طی سالیان گذشته به دلیل مجوزهای زیادی که برای احداث واحدهای آردسازی در کشور صادر شده، هماکنون از مازاد ظرفیت آسیابانی در کشور برخورداریم و خواه ناخواه در صورت اجرای طرح آزادسازی، برخی کارخانهها از میدان رقابت خارج و برخی واحدها بیش از ظرفیتشان سهمیه گندم دریافت خواهند کرد بنابراین بسیاری از کارخانهها در سطح کشور تعطیل خواهند شد.
آقامیری ادامه داد: لذا باتوجه به این امر، ضروری است که دولت قبل از اجرای طرح آزادسازی، توانمندی کارخانهها را در تامین نقدینگی ارتقا دهد.
طبیعتا اگر خرید گندم در شرایطی که هماکنون آسیابانان با آن روبهرو هستند، آزاد شود، برای پرداخت مطالبات کلان کشاورزان نیاز به تامین نقدینگی خواهند داشت.
مدیرعامل کارخانه آرد خوزستان در خاتمه از متولیان دولتی کشور خواستار تامین نقدینگی صنایع آردسازی و اصلاح بازارهای صادراتی شد.
مدیران کنترل کیفی برحسب جایگاه پررنگشان در صنعت آرد، باید به طور مستمر آموزش ببینند
ارمغان شرطان گفت: علم آسیابانی، دائماً در حال تغییر است و در این میان مدیران کنترل کیفی با توجه به نقشی که در پروسه آسیابانی بر عهده دارند و نیز اهمیت جایگاهشان، باید به طور مستمر تحت آموزش قرار گیرند.
مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد خوزستان در گفتوگو با غلات نیوز با اظهار رضایتمندی از همکاری شرکت غله و خدمات بازرگانی استان در تأمین گندم کیفی تصریح کرد: همواره گندم در ارتقاء یا افت کیفیت آرد حرف اول را میزند و در مواقعی اصلاحکنندهها میتوانند جبرانکننده کیفیت پایین گندمها باشند اما خوشبختانه با شرایطی که گندمهای استان خوزستان دارند، نیازی به اصلاح کنندهها نیست.
شرطان در ادامه با تأکید بر اینکه تعامل با نانوایان به تولید آرد کیفی کمک میکند، افزود: قطعاً ارتباط مستمر با مشتری به تضمین کیفیت آرد کمک میکند. مسئولین فنی آرد موظفند دائماً خط تولید را بررسی کنند و کل پروسه تولید را تحت کنترل و نظارت قرار دهند.
ما برای رقابت با آردسازان استان، اهتمام خود را برای تأمین گندم ایدهآل به کار گرفتهایم ضمن اینکه کارخانه در بخش کنترل کیفیت کاملاً به تکنولوژی مدرن آزمایشگاهی مجهز است و همواره سعی ما بر این بوده که آرد با استاندارد کامل تولید شود.
مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد خوزستان در بخش دیگری از اظهاراتش خاطرنشان کرد: معمولاً هر دو ماه یک بار دوره آموزشی ویژه مسئولین فنی آرد استان از سوی شرکت غله و خدمات بازرگانی، اداره استاندارد و سازمان غذا و دارو برگزار میگردد. خوشبختانه این دورهها کاملاً کاربردی هستند و صرفاً به صورت تخصصی به مبحث آرد اشاره دارند.
تاریخ: شنبه ١٨ آبان ١٣٩٨ ساعت: ١١:٢٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|