مسئول فنی کارخانه آرد جوانه شوشتر تاکید کرد:
ارتقاء سطح دانش نانوایان، امری ضروری
اختصاصی/ پگاه موقرعصاره بیان کرد: در گذشته تولید نان در واحدهای صنفی به صورت کاملا سنتی و با مهارت دست بود به طوری که شاطران کاملا بر خمیر نان مسلط بودند اما متاسفانه به مرور دستگاه در واحدهای نانوایی جایگزین دست شد و همین مساله منجر به ورود افراد غیرفنی به صنعت نان گردید.
مسئول فنی کارخانه آرد جوانه شوشتر در گفتوگو با غلات نیوز خاطرنشان کرد: گندمهای ورودی به کارخانه را از لحاظ فاکتور افت غیرمفید بسیار دقیق مورد بررسی قرار میدهیم و این شاخصه از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی با اشاره به ارتباط مستمر بخش کنترل کیفیت کارخانه با مشتریان (نانوایان) افزود: ارتباط ما با نانوایان به صورت حضوری است، در این راستا فرمهای نظرسنجی از سوی کارخانه تهیه شده و در اختیار مشتریان قرار میگیرد، در واقع انتقادات و پیشنهادهای درج شده در این فرمها، به رفع نواقص احتمالی و نیز ارتقاء کیفیت آرد کارخانه بسیار کمک میکند.
موقرعصاره افزود: قطعا ارتباط با نانوایان در موفقیت کارخانه بسیار موثر است به ویژه در فصولی از سال که به طور ناخودآگاه با افت کیفیتی آرد مواجه هستیم، با تعامل با نانوایان و راهنمایی آنها، از بروز مشکلات مربوط به تولید و افت کیفیت نان جلوگیری خواهد شد.
موقرعصاره در ادامه خاطرنشان کرد: متاسفانه سلامت نان مصرفی در حال حاضر در جامعه در معرض تهدید قرار گرفته و نان هرچه سفیدتر باشد، مردم به مصرف آن راغبترند. لذا تغییر این نگرش غلط در وهله اول نیازمند آن است که سطح معلومات جامعه نسبت به نانهای سبوسدار سالم اصلاح شود و مردم از نانوایان تقاضای نان سبوسدار کنند تا نانوا هم به تناسب نیاز و درخواست مشتری از کارخانهها آرد سبوسدار بخواهد.
وی افزود: در راستای اصلاح فرهنگ مصرف نان سالم و سبوسدار، کارخانه اعلام آمادگی نموده تا با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهرستان شوشتر، به منظور آگاهسازی ریشهای درباره نان از مدارس وارد عمل شود. قطعا آگاه نمودن دانشآموزان میتواند منجر به افزایش آگاهی خانواده و در نهایت جامعه نسبت به نان سالم شود.
تاریخ: شنبه ١١ آبان ١٣٩٨ ساعت: ١٢:١٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|