مدیر کنترل کیفیت کارخانه مروارید ارومیه مطرح کرد:
ضرورت اختلاط گندم داخلی و خارجی
اختصاصی/ فرحناز مهدیزاده با تاکید بر ضرورت اختلاط گندم داخلی و خارجی گفت:درصورتی که آرد به طور صد درصدی از گندم خارجی استحصال شود، بافت آن قوی شده و نانوایان برای تضعیف آن به استفاده از ماده شیمیایی جوهر قند روی میآورند لذا اختلاط گندمهای داخلی و خارجی، امری ضروری است.
وی افزود: به متولیان استان پیشنهاد دادهایم که برای رفع مشکل کیفیت از سایر نقاط کشور گندم وارد کرده و در اختیار کارخانههای آرد قرار دهند اما متاسفانه این امر صورت نمیگیرد و تولید آرد در استان تماما از محل گندمهای بومی است.
مهدیزاده ادامه داد: در شرایطی که با محدودیت در تامین گندم کیفی مواجه هستیم، ضروری است به منظور ارتقای کیفیت زنجیره گندم،آرد و نان، متولیان بخش کشاورزی (سازمان جهاد کشاورزی) اصلاح واریتههای گندم را در برنامههای خود قرار دهند.
تاریخ: شنبه ٤ آبان ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٣٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|