مسئول فنی صنایع آرد ورامین:
سبوس باید حتماً مرحله تخمیر را در نان طی کند
عذرا ملامهدی درباره اضافه نمودن سبوس به صورت جداگانه روی نان پخته شده به منظور ارائه نان سبوسدار به مشتری گفت: این اقدام، اشتباه است و حتماً باید سبوس در مرحله تخمیر به خمیر اضافه شود تا کاملاً مرحله تخمیر را طی کند و املاح آن جذب بدن شود.
ملامهدی درباره اضافه نمودن سبوس به صورت جداگانه روی نان پخته شده به منظور ارائه نان سبوسدار به مشتری گفت: این اقدام، اشتباه است و حتماً باید سبوس در مرحله تخمیر به خمیر اضافه شود تا کاملاً مرحله تخمیر را طی کرده و املاح آن جذب بدن شود.
تاریخ: سه شنبه ٢٦ دی ١٣٩٦ ساعت: ١٠:١٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|