مدیرعامل کارخانه آرد مهر رستمکلا مطرح کرد:
تعیینکننده کیفیت آرد، کارشناسان آزمایشگاه هستند/ نقش 50 درصدی نانوایان در تولید نان باکیفیت
اختصاصی/ خالقی گفت: در سنجش کیفیت آرد، صرفاً اعلام نارضایتی از سوی نانوایان ملاک نیست و آزمایشگاه کنترل کیفیت است که میزان کیفیت آرد را به صورت استاندارد تعیین و تایید میکند و غالباً نانوایان بر اساس علایم حسی و تجربی به عوامل کیفیت آرد اشاره میکنند.
خالقی در ادامه با بیان اینکه بسیاری از عوامل در کیفیت آرد تأثیرگذار هستند، بیان کرد: در حال حاضر کارخانههای آرد استان مازندران تلاش میکنند با اختلاط گندمهایی که در اختیار دارند، آردی با کیفیت مناسب و استاندارد در اختیار نانوایان قرار دهند اما باید توجه داشت که 50 درصد از عوامل مؤثر بر کیفیت نان، به مهارت نانوایان و سایر عوامل برمیگردد.
وی در ادامه اظهار کرد: غالباً اگر آردی با کیفیت ثابت را به 10 واحد خبازی بدهیم، هریک نظر متفاوتی را در خصوص کیفیت آرد مطرح میکنند و این مسأله دقیقاً به مهارت نانوا در پخت نان برمیگردد.
مدیرعامل کارخانه آرد مهر رستمکلا تصریح کرد: البته نقش مهارت آسیابان در تولید آرد باکیفیت نیز بیتأثیر نیست و ما از اداره کل غله استان خواستاریم همواره به ما گندم با کیفیت یکنواخت بدهند تا بتوانیم آرد با کیفیت یکنواخت تحویل نانوایان دهیم.
تاریخ: شنبه ١٠ آبان ١٣٩٩ ساعت: ٠٩:٤٤
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|