رئیس هیأت مدیره ماکارونی شمس آذر:
تولیدکنندگان ماکارونی، گندم دوروم میخواهند
اختصاصی/ مهرزاد نجفیان گفت: متأسفانه در کشور فقط به تأمین گندم کیفی برای آرد خبازی توجه میشود، در حالی که تولید ماکارونی نیاز به گندم دوروم دارد و باید فکری برای تأمین آن شود.
نجفیان با اشاره به اینکه در سه ماه اخیر تأمین گندم دوروم غیرممکن شده است، ادامه داد: تلاش میکنیم از گندمهای دارای واریتههای سخت در تولید ماکارونی استفاده کنیم یا اینکه بخشی از گندمهایی را که به واسطه عبور موقت وارد کشور میکنیم، در تولید ماکارونی به کار ببریم.
وی با بیان اینکه برای تولید ماکارونی به 3 هزار و 500 تن گندم دوروم نیاز داریم، خاطرنشان کرد: در تولید باید حداقل 50 درصد گندم مصرفیمان دوروم باشد تا محصول تولیدی از کیفیت لازم برخوردار باشد. لذا ضروری است تا حداقل متولیان نهادهای دولتی، از گندمهای وارداتی که پروتئین بالاتری دارد به کارخانههای ماکارونی کشور تخصیص دهند.
تاریخ: يکشنبه ٨ دی ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٥١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|