تجدیدنظر استاندارد 103 آرد
چهارمین جلسه کارگروه ارتقای کیفیت آرد و نان باحضور نمایندگان سازمان ملی استاندارد و مدیران کل ادارات غله و خدمات بازرگانی استان های خراسان رضوی ، قم و ... در سازمان ملی استاندارد تشکیل شد.
وی گفت: با بازنگری و اصلاح استانداردهای زنجیره گندم، آرد و نان ( با تمرکز بر استاندارد ملی ۱۰۳ آرد گندم) دستیابی به نان کامل برای همه اقشار جامعه دور از ذهن نخواهد بود.
در این جلسه پس از بحث و بررسی موارد مطرح شده در این کارگروه، اکثر ذی نفعان به تولید آرد کامل اتفاق نظر داشته و اذعان داشتند؛ در صورت دستیابی به آرد کامل با استفاده از خمیر ترش و مخمر در فرایند تخمیر تولید نان های سنتی چهارگانه کامل و باکیفیت محقق می شود.
در همین جلسه مقرر شد؛ تجدیدنظر استاندارد ملی ایران شماره ۱۰۳ با عنوان «آرد گندم- ویژگی ها و روش های آزمون» در اسرع وقت در دستور کار پژوهشگاه استاندارد قرار گیرد.
تاریخ: سه شنبه ٤ مهر ١٤٠٢ ساعت: ١٥:١٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|