مدیرعامل کارخانه آرد تولیدی هفشجان:
اختلاط گندم در کشور اصولی نیست/ تولید گندم نیازمند سرمایهگذاری، مدیریت و برنامهریزی دقیق و کاربردی
اختصاصی/ اردشیر شیرمحمدی بیان کرد: طبق اصول آسیابانی در کشور، اختلاط اصولی و استاندارد گندمها از شروط اصلی ارتقاء و البته ثبات کیفیت آرد است اما متاسفانه در حال حاضر اختلاط مناسب در سطح کشور به هیچعنوان انجام نمیشود.
وی با اشاره به اینکه بدون در اختیار داشتن گندم کیفی، تولید آرد مرغوب بسیار دشوار است، افزود: طبیعتا وقتی گندمها سطح کیفی خوبی ندارند، به تبع آرد تولیدی هم به سطح کیفی ایدهآل نخواهد رسید.
شیرمحمدی ادامه داد: با توجه به میزان تولید و مصرف گندم کیفی در کشور، ناچار باید بخشی از گندم مورد نیاز آردسازان به جهت ارتقای کیفیت آرد از محل واردات گندمهای خارجی تامین شود.
مدیرعامل کارخانه آرد تولیدی هفشجان خاطرنشان کرد: ایران کشوری خشک و کم آب و گندم محصولی بسیار آببر است لذا باتوجه به این مساله، پیشنهاد میشود دولت واردات گندم خارجی را برای آسیابان کشور آزاد بگذارد، در غیر این صورت باید تولید گندم در کشور با سرمایهگذاری، مدیریت و برنامهریزی مناسب و دقیق صورت گیرد.
تاریخ: سه شنبه ٢ بهمن ١٣٩٧ ساعت: ١٠:٢٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|