در گفتوگو با غلات نیوز مطرح شد:
نانوا افزایش خودسرانه نرخ نان را حق خود میداند!
اختصاصی/ علیرغم پیگیریهای اتحادیه صنف نانوایان سنتی تهران و با گذشت ۷ ماه از ارائه گزارش آنالیز هزینههای تولید نان به دستگاههای تصمیمگیرنده، هنوز در خصوص قیمت نان تصمیمگیری نشده و با اینکه مسئولیت این امر به استانداریها واگذار شده اما در تهران هنوز رسما نرخ جدید نان اعلام نشده و طبق اعلام مسئولین دولتی در رسانهها، گویا قرار نیست تا پایان امسال به نرخ نانهای سنتی افزوده شود این درحالی است که نانوایان بالاخص نانوایان تهران همچنان بلاتکلیف و منتظر هستند و به تاخیر دولت در اعلام نرخ معترضاند.
اصغر پابرجا، رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران در گفتوگو با غلات نیوز در واکنش به گرانیهای خودسرانه نرخ نان از سوی برخی نانوایان، بیان کرد: متاسفانه برخی نانوایان در مقابل شرایط بسیار دشوار اقتصادی و عدم اعلام نرخ نان از سوی دولت، این حق را به خودشان میدهند که اقدام به افزایش نرخ نان کنند.
وی ادامه داد: دستور اعلام نرخ نان از سوی شرکت بازرگانی دولتی ایران به استانداری داده شده و ما همچنان منتظر اعلام نرخ نان هستیم و اگر تا پایان امسال نرخ جدید اعلام نشود، سال آینده متاسفانه باید منتظر نرخ سنگینتری برای نان باشیم.
پابرجا در ادامه به دلایل گرایش عمده نانوایان سنگک به آرد کارخانههای استان گلستان اشاره نمود و اظهار کرد: حدود ۶۰ الی۷۰ درصد نانوایان سنگک تهران اقدام به خرید آرد از استان گلستان مینمایند که دلیل آن، کیفیت بالای آرد این استان است.
رئیس اتحادیه نانوایان سنگک در خصوص پخت نان سنگک با آرد سفید در برخی واحدهای خبازی بیان کرد: غالبا این اتفاق در واحدهایی که پختشان به شیوه دستگاهی است، میافتد و این واحدها برای پخت نان سنگک از آرد ۱5 درصد سبوسگیری شده یا حتی بیشتر استفاده میکنند.
تاریخ: سه شنبه ٣٠ دی ١٣٩٩ ساعت: ٠٩:٤١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|