در گفتوگو با غلات نیوز مطرح شد؛
استفاده از افزودنیها در فرایند تهیه خمیر نان، اقدامی غیرکارشناسانه
مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد فخر زنجان اظهار کرد: غالباً زمانی که کیفیت آردها پایین باشد، پیشنهاد ما این است که کارشناسان کنترل کیفیت کارخانهها، آردها را بررسی و آنالیز و در صورت پایین بودن کیفیت، آن را تعویض کنند تا نیاز به استفاده از افزودنی در واحدهای نانوایی نباشد.
سمیرا علوی در گفتوگو با غلات نیوز تصریح کرد: با توجه به شرایط متفاوت گندم در مناطق مختلف کشور، غالباً گندمهایی که تحویل کارخانه داده میشود چندان مطابق با استانداردهای بینالمللی نیست که بر این اساس سعی میشود به کمک اختلاط گندمها با یکدیگر یا با استفاده از افزودنیهای مجاز، خلأ کیفیت را جبران کرد.
وی با بیان اینکه استفاده از بهبوددهندهها در فرایند استحصال آرد در شرایط اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو امکانپذیر است، تصریح کرد: توصیه ما این است که تزریق بهبوددهندهها به آرد از سوی کارشناسان متخصص آزمایشگاه با دستگاههای مخصوص و دوزهای علمی انجام شود و نمونه آماده آرد تحویل نانوایان داده شود.
تاریخ: سه شنبه ٢٣ دی ١٣٩٩ ساعت: ١٢:٠٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|