نانوایان مجبور به پخت آرد بیکیفیت هستند!؟
اختصاصی/ رئیس اتحادیه نانوایان دماوند گفت: متاسفانه به دلیل تاخیر در ارسال آرد به واحدهای نانوایی، وقتی آرد به دست نانوا میرسد، هر کیفیتی هم که داشته باشد، مجبور به پخت آن است چرا که عودت آرد بیکیفیت به کارخانه مربوطه، خود یک پروسه زمانبر دیگر است و نانوا باید بدون آرد خواهد ماند!
وی در ادامه با اشاره به تاخیر در ارسال آرد به واحدهای نانوایی افزود: از زمانی که نانوا حواله را صادر میکند تا هنگامی که آرد تحویل واحد صنفی میشود، حداقل یک پروسه 8 روزه طول میکشد و این مسأله نانوایان ما را دچار مشکل کرده است.
رئیس اتحادیه نانوایان دماوند در خاتمه از شرایط نرخگذاری نان و بیتوجهی مسئولین به مشکلات نانوایان انتقاد کرد.
تاریخ: يکشنبه ٢٥ آبان ١٣٩٩ ساعت: ٠٩:٥٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|