اصفهان پیشرو در کاهش سبوسگیری گندم در کشور
اختصاصی/ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان با بیان اینکه استان اصفهان در بین ۳۱ استان کشور نسبت به پیگیری کاهش سبوسگیری گندم در کارخانهها پیشرو است، گفت: هر کارخانهای در تولید آرد برخلاف استانداردها عمل کند، تخلف کرده است.
وی افزود: مردم نسبت به کیفیت و بهداشت نان از حساسیت خاصی برخوردار هستند لذا نانهای تولیدی از نظر بهداشتی، کیفیت ظاهری و طعم بسیار خوب بوده و نمونه آن نان تولیدی در شهر کمشچه است که از مشهوریت خوبی برخوردار بوده و به کل کشور هم صادر می شود.
ابراهیمی ادامه داد: نان تولید شده به دست نانوایان استان اصفهان نیز که حاصل آرد تولید شده کارخانهها است، همیشه در رتبه اول و دوم کشوری بوده که حاصل پیگیریهای اداره غله در تامین گندم باکیفیت است. کارخانهها مکلف به تولید آرد استاندارد متناسب با رسته نان هستند و سبوس سنگک از 7 تا ۱۲ درصد، لواش و تافتون 12 تا 15 درصد و بربری از 15 تا 18 درصد است.
مدیرکل غله استان اصفهان با بیان اینکه استان اصفهان در بین ۳۱ استان کشور نسبت به پیگیری کاهش سبوسگیری گندم در کارخانهها پیشرو است، گفت: هر کارخانهای در تولید آرد برخلاف استانداردها عمل کند، تخلف کرده است؛ کارشناسان بهداشت، استاندارد، اداره غله و صنعت و معدن مرتب از کارخانهها بازدید میکنند و در این بازدیدها بهداشت فردی، بهداشت محیط، تجهیزات، تولید آرد و انبارها و سیلوها بررسی میشود.
وی با اشاره به اینکه برای تغییر فرهنگ مصرف نان، باید بستر آن فراهم شود، تصریح کرد: مردم تصور میکردند هر چه نان سفیدتری به منزل ببرند، بیشتر به خانواده لطف کردهاند؛ درحالیکه هر چه نان سفیدتر باشد ارزش غذایی کمتری دارد.
تاریخ: يکشنبه ١٩ مرداد ١٣٩٩ ساعت: ١٢:٤٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|